Black Widow Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Black Widow hos LeoVegas 

Spil Black Widow hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Black Widow Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Oven i den 125% velkomstbonus på op til 10000kr får du 50 LeoVegas free spins.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Ny bruger LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Black Widow spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige IGT spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Black Widow ved LeoVegas 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Black Widow lige det du leder efter. Med enkel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 40 betalingslinjer som udbetaler op til 1200000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Black Widow online – en af IGT’s sjoveste spil, med et Crime tema som ikke kun Murder-Mystery fans holder af.

Et spin på Black Widow spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 50 gange din indsats, udløse free spins, udbetale gevinster på op til 1200000, nyd Super Stacks and Web Capture featuren, eller hav det sjovt med nogle eksklusive symboler det kræver kun en min. indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Black Widow Spil Funktioner

Black Widow er bestemt ikke kun henvendt til Murder-Mystery fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Black Widow til noget helt særligt.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom gratis bonus spins samt 11 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 50 gange din linjeindsats. Udbetaling til spilleren er på minimum 91.99%, mens maks. er 96%.

Vil du finde et online casino, så du kan vinde kontante gevinster? Så besøg LeoVegas og spil Black Widow online med en gratis spilkonto. Du kan også downloade Black Widow app version, så du kan spille LeoVegas direkte på mobilen. Du kan samtidig få en attraktiv velkomstbonus.

Derfor blev Black Widow udviklet

IGT er spiludvikleren bag Black Widow, som blev udgivet i 2014. De har stadig licens på spillet. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af IGT, for altid at give dig den bedste spilleoplevelse på Black Widow.

Spillets Regler

Herunder er en liste over reglerne for Black Widow:

 • Du skal have minimum 2 af samme symbol på en af de 40 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 11 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins funktionen på Black Widow indeholder 7 gratis spins
 • Gratis spins kan også udløses igen under dine gratis spins
 • Mindste indsats er
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Black Widow

På Black Widow, er målet at få mindst 2 ens symboler, og helt op til 5 på række fra venstre til højre. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Black Widow anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Black Widow spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Mange vil gerne spille Black Widow for rigtige penge, fordi man så har mulighed for at vinde op til 1200000kr. Du kan prøve Black Widow hos LeoVegas, på deres hjemmeside samt mobil.

Ønsker du blot at prøve Black Widow for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke LeoVegas download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på Black Widow, da du altid vil satse på 40 spillelinjer.

Din trin for trin guide til at spille Black Widow:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

På Black Widow finder du 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge antallet. Dette gør ikke Black Widow mindre attraktiv at spille. Spil Black Widow online og sats stort på de 40 linjer, fordi det betyder større vinderchance.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke sjældne, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Black Widow gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

Hos LeoVegas, når du skal spille Black Widow for rigtige penge, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Black Widow er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

En fast møntværdi, betyder du ikke behøver at tænke over indstillingerne. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder Black Widow’s jackpot på 50 gange din linjeindsats.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

IGT har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Black Widow.

Spiller du Black Widow vil det altid være med samtlige 40 spillelinjer. IGT giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Black Widow.

For at finindstille din indsats på Black Widow, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.1kr til 300kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 300kr per spillelinje, hentyder IGT at de har sigtet Black Widow mod høje indsats.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Black Widow forbliver som før. Desværre, har IGT valgt ikke have en autospil knap på denne video. Derfor er det nødvendigt fortsat at klikke på Spin, hvis du vil have flere spins på Black Widow.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Black Widow spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

På Black Widow er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. IGT burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Black Widow spillet.

På Black Widow kan du slippe for lyden ved at trykke på mute, så du kan få ro til at koncentrere dig om spillet.

På Black Widow kan du kun enten skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs. Der er nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Alle Symboler på Black Widow

Du har 11 symboler på Black Widow spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Black Widow
 • 3 Gentlemen
 • Ace
 • King
 • Queen
 • 10

Udover disse, er der også:

 • Black Widow Logo wild symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Bonus freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Black Widow. Er du så heldig at få Black Widow 5 gange på alle 40 spillelinjer kan du få udbetalt 50 gange din indsats. Med en indsats på på alle 40 spillelinjer, vil 5 Black Widow symboler udbetale 50 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Black Widow ses på billedet her:

Det næstbedste at få er 3 Gentlemen symbolet. Satser du 0.1kr per linje, kan du vinde op til 25 gange din indsats, men satser du 300kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 7500kr. Efter 3 Gentlemen er der også Ace symbolet, som udbetaler 15 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men kan give dig en gevinst på 4500kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

King og Queen ganger din indsats med henholdsvis 14 og 13. Og selv 10 som er det lavest betalende, vil give dig 11 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Udover Black Widow Logo symbolet, har Black Widow et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Black Widow. Men alene kan Bonus symbolet gange din indsats med .

På Black Widow finder du et Bonus symbol, der udløser free spins.

Om Black Widow’s Linjer

Black Widow video spillemaskine og 5 hjul og 40 spillelinjer.

Linjerne der løber hen over de 5 hjul på denne video kaldes også for gevinstlinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Black Widow – de 40 betalingslinjer er altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

play Black Widow online Spil Black Widow ved LeoVegas 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Black Widow.
 • Få mindst 2 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Bonus udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • På Black Widow er alle 40 spillelinjer er faste. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men du får til gengæld gevinst hver gang 2 ens symboler lander på en spillelinje.

Hvor mange hjul er der på Black Widow?

De 5 hjul på Black Widow spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at IGT har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Du kan vinde med 11 symboler på Black Widow inklusive et wild og et scatter symbol.

Hvad er den faste Black Widow Jackpot?

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Black Widow jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Black Widow symbolet der giver dig en gevinst på 50 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 1200000kr for maks. indsats på 300kr per linje eller mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Der er ingen progressiv Black Widow jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette IGT spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Om IGT’s Spilleautomater

Spillemaskinen Black Widow har en god grafik. Den er simpel at spille og visuelt flot med super god lyd. Dette IGT spil har mange funktioner, som du umuligt vil finde på klassiske spilleautomater. Hvilket gør det spændende at spille Black Widow for rigtige penge.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Black Widow er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Når du skal vælge et casino for at spille Black Widow, er det altid en fordel med et casino som dette hvor du ikke behøver at downloade LeoVegas software, hvilket både tager tid og optager plads på din computer. De fleste casinoer med Black Widow er både Mac- samt PC-venlig, og hos LeoVegas kan du endda prøve spillet gratis inden du satser dine egne penge. Prøv Black Widow gratis – eller skifte til spil for penge på Black Widow.

LeoVegas download findes ikke , så spil Black Widow på LeoVegas’s website i stedet. Hvis du gerne vil lære Black Widow at kende, før du spiller for rigtige penge, tilbyder LeoVegas samtlige IGT spilleautomater i en gratis prøve version. Helt uden krav om at du opretter en konto.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Sådan bruger du Black Widow’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Black Widow hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 1200000kr kontant. Men Black Widow har andre knapper du også kan få brug for:

 • Kontrol til at justere lyden på Black Widow
 • Info fane hvor du finder mere information om Black Widow’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins afgjort, så brug Turbo funktionen.

IGT har dog ikke tilføjet denne funktion, men det begrænser ikke de 5 hjuls effektivitet.

Information Fanen

Find flere informationer om Black Widow samt en gevinstoversigt, ved at klikke på Info knappen.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Men desværre kan du ikke bruge denne funktion på Black Widow. IGT har nemlig ikke inkluderet en autospil knap.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Black Widow.

IGT har desværre ikke givet Black Widow en knap til at indstille indsatsen til minimum, så det du må selv gøre ved hjælp af antal mønter.

Selvom du kun satser 0.1 per på hver af de 40 spillelinjer bliver det i alt 4kr.

På Black Widow er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 40 linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Black Widow’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Uden en Maks. Indsats knap, er du nødt til at indstille din indsats manuelt. Vil du satse maks. er det mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 40 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 12000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Black Widow’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Black Widow’s tilbagebetalingsprocent nærmer sig toppen – med en fin 91.99 til 96%.

Særlige Funktioner på Black Widow

Dem der er interesseret i Black Widow, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem.

Scatter

Black Widow’s scatter symbol hedder Bonus. Det udløser gevinst på gange din indsats. Scatter symbolet på Black Widow udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Det ser sådan her ud:

spil Black Widow gratis

Wild

I tilfælde af du får 4 Ace og bare har brug for en mere for at få 5 på række, og derved udløse gevinst på 15 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for Black Widow’s Black Widow Logo symbolsom erstatter den manglende Ace symbol.

vind rigtige penge på Black Widow

Sådan her ser Black Widow Logo symbolet ud.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Black Widow har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har IGT givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Af en eller anden grund, har IGT ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 40 betalingslinjer. Heldigvis, var IGT storsindet nok til at give den en linjegevinst på 50 gange din indsats.

Overlay Wild

På Black Widow har IGT ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 50 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Black Widow’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Black Widow’s størst udbetalende symbol er Black Widow. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 50 gange din linjeindsats. Dernæst kommer 3 Gentlemen symbolet med en attraktiv gevinst på 25 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Ace symboler på en aktiv spillelinje, vil din LeoVegas konto stige med 15 gange din indsats . Næste i rækken er King, som giver 14 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Og med Queen symbolet kan du forvente en gevinst på 13 gange linjeindsatsen. Det dårligst udbetalende af de 11 symboler er 10. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 11.

Black Widow online gratis Spil Black Widow hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? IGT har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Bestem niveauet af din indsats
 • Indstil den efter hvor mange penge du vil satse per linje

Black Widow har altid 40 linjer aktiveret. Så det er ikke muligt at satse på færre linjer.

Størrelsen af din indsats afgør hvor stor en gevinst du får udbetalt. Spiller du med laveste indsats på 1 mønter per linje, vil din samlede indsats være mønter per spin. Men går du efter de store gevinster, skal du satse 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin.

Hvor meget er Black Widow’s mønter værd?

Black Widow giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til kr, eller du kan vælge at satse maks. på kr.

Multiplikator Gevinst

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Black Widow, men du kan stadig udløse Super Stacks and Web Capture bonusspillet.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Er der nogle særlige funktioner på Black Widow?

Black Widow’s Bonus Runder

Spil Black Widow nu 

Dobbelt op på din Black Widow gevinst

Nogle IGT spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Black Widow har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Kan man få Black Widow Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på IGT’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Black Widow i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller IGT spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Du har en god chance for at øge din LeoVegas saldo på dette IGT spil. De har nemlig inkluderet 7 free spins som regelmæssigt bliver udløst når du spiller.

IGT har mange spil der tilbyder flere gratis spins end de 7 du kan få på Black Widow. Måske er det grunden til at LeoVegas tilbyder en ekstra bonus, ved at give nye spillere 50 LeoVegas gratis spins som en velkomstbonus. Men selv med de få gratis spins, giver Black Widow en anstændig chance for gevinst. Med top gevinst på

Grafikken på Black Widow

IGT designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 11 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se Black Widow’s regler

Spil for Rigtige Penge

LeoVegas har et godt udvalg af video spilleautomater med prangende grafik, men Black Widow er ikke en af dem. Derfor vil intet stjæle dit fokus fra at vinde jackpot.

Sådan spiller man Black Widow med rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Black Widow online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Black Widow med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas’s Udbetalingsmetoder

Alle dine Black Widow gevinster kan udbetales fra på din LeoVegas spilkonto via Skrill. Men du bør vide at de fleste online casinoer udbetalingsgrænser, så kontakt LeoVegas support for at få disse oplyst.

For at kunne udbetale din Black Widow gevinst efter at have modtaget den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 35. For din egen skyld, bør du altid læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din LeoVegas bonus. Du finder ingen information om dette i Black Widow’s Info afsnit.

Kan jeg spille Black Widow gratis hos LeoVegas?

Hvis det er første gang du skal prøve Black Widow, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette IGT spil i en gratis version. Spil Black Widow online på mobil eller computer.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Black Widow, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til 0.1kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Kan man spille Black Widow gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Black Widow

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille IGT spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Black Widow kan give gevinster på op til 1200000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Kan man spille Black Widow mobil?

Ja, du kan spille Black Widow mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af IGT spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Black Widow app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig LeoVegas iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile LeoVegas oplevelse er altså kun et par klik væk.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille IGT’s spil .

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille IGT spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Ekstra Mobil Bonus

Hvis du håbede på at få en bonus til at spille Black Widow på din mobile enhed, så vil LeoVegas skuffe dig. Der er ingen mobil bonus. Men forhåbentligt, vil det i nærmeste fremtid være muligt at få en LeoVegas bonus til at bruge på IGT’s mobil spil.

Hvad er den største gevinst på Black Widow?

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Crime spil? Så kig nærmere på Black Widow’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Black Widow symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 50. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan en Black Widow strategi give gevinst?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Black Widow tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Black Widow’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er Black Widow’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette IGT spil sin egen udbetalingsprocent. På Black Widow er der en trist gennemsnitlig udbetaling på 96%.

Black Widow har en udbetalingsprocent på 96%, så disse 40 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Black Widow kommer hyppigt, dog er beløbene ikke så store.

Hurtige Fakta om IGT:

 • Stifter: William Redd
 • Hjemmeside: www.IGT.com
 • Forretnings Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Adresse: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
 • Grundlagt: 1974
Spil Black Widow nu