Vind på Kitty Glitter Online

Spil Kitty Glitter ved LeoVegas 

Spil Kitty Glitter online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Kitty Glitter Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til IGT spilleautomater for at få en LeoVegas bonus. Spil Kitty Glitter online – LeoVegas har gjort det nemt med deres 125% bonus op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en LeoVegas konto, logge ind og indbetale minimum 50kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Kitty Glitter.

Ikke nok med at du kan få en 125% bonus op til 10000kr som tak for din registrering, derudover får du 50 LeoVegas gratis spins.

På udkig efter en LeoVegas bonuskode, så du kan teste Kitty Glitter spilleautomat for rigtige penge? Til dit held, kan du få en 125% LeoVegas bonus samt en gratis bonus på 50kr , og du behøver ikke en bonuskode.

Få en LeoVegas velkomstbonus som ny bruger

De fleste online casinoer giver nye kunder en tilmeldingsbonus, så her får du selvfølgelig en LeoVegas velkomstbonus. Du kan lige nu få en LeoVegas bonus på 50kr. Opret en konto, så får du LeoVegas bonus på 50kr uden krav om indskud. Men LeoVegas har mange andre kampagner.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Kitty Glitter hos LeoVegas 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Kitty Glitter lige det du leder efter. Med simpel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 30 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Kitty Glitter online – et af IGT’s populæreste spil, med et Cats tema som Pets fans altid vender tilbage til.

Kitty Glitter spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 1000 gange din indsats, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 2500000, alt det med en indsats fra 0.1 per linje.

Kitty Glitter Features i Spillet

Kitty Glitter er meget mere end en spillemaskine som kun Pets fans vil holde af. Lad os kigge nærmere på hvad Kitty Glitter tilbyder af særlige funktioner.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 16 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 1000 gange linjeindsatsen. Spillet har en fin udbetalingsprocent på 94.92%.

Spil Kitty Glitter online – for eksempel hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos LeoVegas kan du også downloade en LeoVegas app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Udgivelse af Kitty Glitter

Kitty Glitter udkom i 2010, spillet blev den gang udviklet af IGT, som stadig den dag i dag har licens på spillet. IGT opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Kitty Glitter altid lever op til forventningerne.

Regler

Samtlige regler for Kitty Glitter ses herunder:

 • For at opnå gevinst, skal du minimum have 3 af de samme symboler på en af de 30 spillelinjer
 • Gevinster er for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer du har valgt
 • Scatter symboler udløser gevinst uanset placering
 • Alle symboler kan erstattes af Wild symbolet – samtlige 16 symboler undtagen scatter symbolet
 • På en spillelinje vil kun den største gevinst blive udbetalt
 • Free spins featuren på Kitty Glitter indeholder 15 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer automatisk alle indsats og gevinster

Hvordan spiller man Kitty Glitter?

På Kitty Glitter er målet at få minimum 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette IGT spil, vil denne Kitty Glitter anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Kitty Glitter spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Kitty Glitter for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 2500000kr. Prøv Kitty Glitter hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Vil du kun spille Kitty Glitter for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få min. 3 af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot klikke på Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På knapperne under hjulene på Kitty Glitter video kan du indstille antallet af aktive spillelinjer. For største gevinst chance, skal du spille på alle 30 spillelinjer.

Følg disse trin til hvordan du spiller Kitty Glitter:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

I Kitty Glitter spillet er der 30 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det betyder at du kan vælge at spille på imellem 1 til 30 linjer. For at øge din gevinstchance, så spil Kitty Glitter online med alle 30 spillelinjer aktiveret.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Kitty Glitter gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

Skal du spille Kitty Glitter med rigtige penge hos LeoVegas, eller et andet IGT spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Kitty Glitter er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Her slipper du for at skulle bekymre sig om detaljerne, da der er faste betalingslinjer. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Kitty Glitter’s jackpot på 1000 gange din indsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

IGT har valgt at holde mønt indstillingen på Kitty Glitter låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Du kan vælge at satse på op til 30 linjer, eller reducere antallet til 1. Brug spillelinje knapperne til at slå dem til eller fra.

For at justere din indsats på Kitty Glitter, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

På denne måde kan du ændre din indsats, og satse på alt fra 0.1kr til 50kr per linje. Med den høje maks. indsats per linje på 50kr, ser det ud til at IGT har haft til hensigt at målrette Kitty Glitter mod storspillere.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Kitty Glitter.Desværre, har IGT valgt ikke at have en autospil funktion på denne video. Så vil du fortsat spille på Kitty Glitter, skal du blive ved med at klikke på Spin.

 • Før du begynder at spille Kitty Glitter spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

På Kitty Glitter er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. IGT burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Kitty Glitter spillet.

Vil du slukke for lyden på Kitty Glitter, kan du gøre det ved at klikke på mute.

På Kitty Glitter kan du kun enten skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs. Der er nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Kitty Glitter’s Symboler

Kitty Glitter spilleautomat har 16 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • White Persian Cat
 • Tabby Cat
 • Calicos Cat
 • Siamese Cat
 • Ace
 • 10

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Kitty Glitter Logo wild symbol
 • Bowl of Diamonds scatter symbol
 • Bowl of Diamonds freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er White Persian Cat. Får du White Persian Cat 5 gange på alle de 30 spillelinjer vil du få 1000 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 30 spillelinjer, vil 5 White Persian Cat symboler give dig 1000 gange din indsats – eller mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Kitty Glitter:

Det næste symbol du skal ønske at få er Tabby Cat. For hvis du satser 0.1kr per linje, får du 750 gange din indsats, og satser du 50kr per linje og får 5 af disse symboler, vinder du 37500kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Calicos Cat, som giver dig 400 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til 20000kr hvis du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Skulle du få symbolerne Siamese Cat og Ace kan din indsats blive ganget med henholdsvis 300 og 125. Får du det dårligst betalende symbol: 10 5 gange, udløses en gevinst på 100 gange din indsats.

Udover Kitty Glitter Logo symbolet, har Kitty Glitter et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Kitty Glitter. Men alene kan Bowl of Diamonds symbolet gange din indsats med .

Bowl of Diamonds symbolet på Kitty Glitter udløser også free spins.

Om Kitty Glitter’s Betalingslinjer

Kitty Glitter video spillemaskine har 5 hjul og 30 betalingslinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber hen over de 5 hjul på spillet. Det er de linjer som afgør hvor der er gevinst.Du kan selv vælge antallet af linjer du vil satse på ved at ændre på betalingslinje knapperne.

play Kitty Glitter online Spil Kitty Glitter ved LeoVegas 

Hvordan virker Kitty Glitter’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Overblik over Kitty Glitter’s Hjul

Hjulene på Kitty Glitter følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af IGT. Så er du vant til at spille video spil, skulle Kitty Glitter være ligetil for dig.

Det spændende spil Kitty Glitter har 16 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol.

Findes der en fastsat Kitty Glitter Jackpot?

Selvom du ikke kan vinde en fast Kitty Glitter jackpot, er der mange andre goder som hyppige gevinster,, herunder 1000 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats som kan udbetale gevinst på op til mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 2500000kr for maks. indsats på 50kr per linje og mønter per spin.

Progressiv Jackpot på Kitty Glitter

Du kan ikke vinde en progressiv Kitty Glitter jackpot. Det kan dog være at, dette IGT spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

LeoVegas har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Kitty Glitter. Som er let selv for en begynder og samtidig visuelt flot med fin lyd. Kitty Glitter er blot en ud af mange flotte IGT spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Kitty Glitter for rigtige penge.

Kan Kitty Glitter defineres som en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på IGT’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Kitty Glitter er i hvert fald god kvalitet, så IGT har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Hvis du gerne vil spille Kitty Glitter, så prøv at find et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt at downloade LeoVegas software. For vi kan godt blive enige om, at det både er trættende og tager tid. Hos LeoVegas kan du endda drage nytte af at det er gratis at prøve spillet inden du satser dine egne penge. Så spil Kitty Glitter gratis – eller spille for rigtige penge på Kitty Glitter.

Fordelen ved dette online casino er, at du ikke behøver LeoVegas download. Spil Kitty Glitter direkte i din browser i stedet. Sammen med andre IGT spil, kan du prøve Kitty Glitter i en gratis version. Men husk at du skal spille Kitty Glitter for rigtige penge, hvis du vil gøre krav på gevinsten hos LeoVegas.

Sådan bruges Knapperne

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Kitty Glitter og de fleste andre IGT spil:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Kitty Glitter hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Kitty Glitter:

 • Kontrol til at justere lydniveauet på Kitty Glitter
 • Info ikon som viser dig Kitty Glitter’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Kitty Glitter er der ingen Turbo funktion. Men det har ingen indflydelse på din chance for at vinde topgevinsten på 2500000kr.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Kitty Glitter, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Kitty Glitter har du intet valg. Der er ingen autospil funktion, derfor bliver du nødt til at trykke påSpin når du vil starte spillet.

Min. Indsats

Inden du opretter en LeoVegas konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Kitty Glitter, når man spiller for rigtige penge.

IGT har desværre ikke givet Kitty Glitter en knap til at indstille indsatsen til minimum, så det du må selv gøre ved hjælp af antal mønter.

Dem der godt kan lide at spille med lave indsats kan satse 0.1kr per linje, hvilket på samtlige 30 linjer bliver en indsats på 0.1kr. Men hvis du vælger færre spillelinjer, for eksempel 1, vil både indsatsen og gevinsterne være mindre.

For at give spilleren flere muligheder, har IGT lavet dette spil med fleksible betalingslinjer. I alt er der 30 linjer tilgængelige, men du kan vælge ned til 1. Gør du det, udbetaler Kitty Glitter ikke ligeså godt for eksempel vil der komme færre bonusspil.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 30 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1500kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Kitty Glitter, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Kitty Glitter.

Tilbagebetalingsprocent

På spillemaskiner er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Kitty Glitter’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Kitty Glitter’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Kitty Glitter, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Du kan helt klart finde bedre tilbagebetalingsprocenter end Kitty Glitter’s – 94.92%.

Særlige Funktioner på Kitty Glitter

Blandt Kitty Glitter’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder.

Scatter

Er du heldig at få Kitty Glitter’s scatter symbol som hedder Bowl of Diamonds. Så udløses en gevinst på gange din indsats. Det kan give masser af free spins, så bare bliv ved med at start de 5 hjul.

På billedet ses scatter symbolet:

spil Kitty Glitter gratis

Wild

Wild symbolet Kitty Glitter Logo kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Tabby Cat symboler og så et Kitty Glitter Logo symbol, anse det som at du har fået 5 ens Tabby Cat symboler, og forvent 750 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Kitty Glitter

Her kan du se hvordan Kitty Glitter Logo symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

Du finder mange underholdende funktioner på Kitty Glitter, men den ekspanderende wild er ikke en af dem. Men hvad så? Kitty Glitter har så mange andre funktioner der kan få din saldo til at vokse.

Stacked Wild

IGT har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Kitty Glitter’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr2500000.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 16 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Kitty Glitter og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 White Persian Cat symboler, det udbetaler hele 1000 gange linjeindsatsen. Tabby Cat er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 750, hvilket stadig er flot. Calicos Cat er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 400 gange din indsats. Kitty Glitter’s fjerde højst betalende symbol er Siamese Cat. Får du 5 af disse symboler, vinder du 300 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Ace symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 125. 10 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 100 gange din indsats per linje.

Kitty Glitter online gratis Spil Kitty Glitter hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Hvis Kitty Glitter har fanget din interesse, måske på grund af dens ret hyppige gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Indstilling af aktive gevinstlinjer
 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

På Kitty Glitter kan du satse på samtlige 30 linjer. Men du kan også vælge at slå nogle af linjerne fra, helt ned til 1.

Du har muligheden for at vælge niveauet af din indsats. Det betyder, at du kan bestemme værdien af din indsats. På disse 30 linjer skal du minimum satse 1 per linje og op til 1. Så vælger du maks. på 1, vil din indsats på alle linjer være mønter per spin.

Kan jeg vælge min møntværdi?

På Kitty Glitter kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille, som at vælge antallet af spillelinjer.

Findes der en multiplikator funktion?

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Kitty Glitter. Kitty Glitter har ikke en ekstra gevinst multiplikator. Så selvom mange video spil har det, har IGT ikke tilføjet denne funktion på Kitty Glitter.

Som du nok ved, er der spil med 30 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 100 til 1000 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. IGT har ikke inkluderet multiplikator feature på Kitty Glitter. Eftersom Kitty Glitter ikke har en multiplikator, bliver du nødt til at stole på den hyppige, gevinster.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Kitty Glitter?

Kitty Glitter’s Bonus Runder

Spil Kitty Glitter ved LeoVegas 

Gamble Funktion

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Kitty Glitter. I stedet har IGT valgt ikke at friste dig, men snarere lade Kitty Glitter vise dig sin fulde generøsitet.

Kan man udløse Gratis Spins på Kitty Glitter?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Kitty Glitter. Så derfor er det heldigt at, IGT har inkluderet et bonusspil på Kitty Glitter som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

En af fordelene ved Kitty Glitter er netop de 15 gratis spins, som du kan vinde under de almindelige spins.

Når vi taler hvor meget du kan vinde på de forholdsvis gavmilde 15 LeoVegas gratis spins, ja så kan du forvente: Det er en sum de fleste LeoVegas spillere ville blive glad for.

Grafiske Oplevelse

Kitty Glitter er en af de typiske IGT video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Cats spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge antal aktive gevinstlinjer
 • Justere din indsats
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Se mere om Kitty Glitter under Info

Spil Kitty Glitter for Penge

Mens mange af IGT’s video spilleautomater vil fortrylle dig med sin flotte grafik, men Kitty Glitter er ikke en af dem. Derfor kan du holde fokus på gevinsterne, såsom jackpotten.

Sådan spilles Kitty Glitter for rigtige penge:

Spil Kitty Glitter online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne IGT spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Kitty Glitter med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Lykkes det dig at vinde på Kitty Glitter, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Ved at aktivere den gavmilde 125% LeoVegas bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 35. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Kitty Glitter gevinst, før dette er nået. Du kan læse mere om omsætningskravet i LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget IGT har inkluderet, så derfor kan du ikke finde information om dette under Kitty Glitter’s Info sektion.

Hvordan kan jeg spille Kitty Glitter gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette enkle spil for sjov. Spil Kitty Glitter online på din PC eller på din mobil.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Kitty Glitter, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til 0.1kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Vind rigtige penge på Kitty Glitter spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men netop det er muligt med en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Med en LeoVegas gratis bonus uden krav om indskud på 50kr kan du spille dette IGT spil helt gratis. Spin de 5 hjul et stykke tid, efter du har åbnet en LeoVegas konto og aktiveret bonussen. Med den 50kr gratis bonus kan du endda udbetale din Kitty Glitter gevinst efter du er nået det 35x omsætningskrav. Du kan heller ikke udbetale den 50kr bonus – men de kan hjælpe dig på vej mod gevinsten.

Findes der en LeoVegas App?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Kitty Glitter mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og simple grafikken er fejlfri. Det er den samme 94.92% udbetalingsprocent, samme generøse Kitty Glitter – bare i en mindre version.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Kitty Glitter på din iPad.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille IGT’s spil .

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille IGT spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Spil med Mobil Bonus

Det er ærgeligt at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Kitty Glitter på sin mobile enhed. Men dette IGT spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 2500000kr.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Vil du gerne vide mere om Kitty Glitter’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se White Persian Cat som udbetaler den højeste gevinst på 1000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Kitty Glitter gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Findes der Kitty Glitter tricks der forbedre gevinstchancen?

Ingen Kitty Glitter strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Kitty Glitter’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Kitty Glitter’s 5 hjul og 30 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Kitty Glitter’s udbetalingsprocent på 94.92% er ærligtalt ikke imponerende. Vi ville have foretrukket at den som minimum var på 95%. Dog, giver det dig stadig en fair chance for at vinde LeoVegas’s gevinster.

Når det kommer til Kitty Glitter’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 94.92%, er dine gevinstchancer på de 30 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Kitty Glitter spins.

Information om IGT:

 • Grundlagt: 1974
 • Stifter: William Redd
 • Hovedkontor: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
 • Website: www.IGT.com
 • Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
Spil Kitty Glitter hos LeoVegas