Spil Nordic Heroes Online

Spil Nordic Heroes hos LeoVegas 

Spil Nordic Heroes nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Nordic Heroes Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en LeoVegas bonus. Men sådan er det ikke hos LeoVegas. Selvom de tilbyder op til 10000kr i velkomstbonus, behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få denne 125% bonus. Spil Nordic Heroes online efter du har oprettet en LeoVegas konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 125% bonus op til 10000.

Ikke nok med at du kan få en 125% bonus op til 10000kr som tak for din registrering, derudover får du 50 LeoVegas gratis spins.

På udkig efter en LeoVegas bonuskode, så du kan teste Nordic Heroes spilleautomat for rigtige penge? Til dit held, kan du få en 125% LeoVegas bonus samt en gratis bonus på 50kr , og du behøver ikke en bonuskode.

Få en LeoVegas Velkomstbonus

Når man tilmelder sig et ny casino, er man altid ivrig efter at se deres velkomsttilbud. Hos LeoVegas er der meget at se frem til. Deres bedste tilbud er 50kr gratis bonus. Denne LeoVegas bonus aktiveres når du åbner en spilkonto, men du behøver ikke at indbetale. Og oven i det, får du en LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling på 125%.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Nordic Heroes ved LeoVegas 

Introduktionsbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så er Nordic Heroes måske noget for dig. Med fantastisk grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 30 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Nordic Heroes online – en af IGT’s mest elskede spil, med et Fantasy tema som er blandt Mythical fans favoritter.

På Nordic Heroes spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 1000 gange din indsats, få gratis spins og bonusspil, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Level Up Plus feature, det hele med en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Nordic Heroes Særlige Funktioner

Nordic Heroes er meget mere end blot en spillemaskine som kun Mythical fans vil holde af. Lad os se nærmere på hvad Nordic Heroes rent faktisk tilbyder.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins og en gavmild bonus runde, samt 18 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 1000. Udbetalingsprocenten varierer lidt, men ligger mellem 93.02-96.34%.

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Nordic Heroes online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Nordic Heroes app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Sådan blev Nordic Heroes udviklet

Nordic Heroes blev udgivet i 2016 af spiludviklere fra IGT, som stadig i dag har licens på spillet. IGT opdaterer samtidig regelmæssigt denne video, så man altid får en god oplevelse på Nordic Heroes.

Spilleregler

Her er en liste over reglerne for Nordic Heroes:

 • For at kvalificere dig til en gevinst, skal du mindst have 3 ens symboler på en af de 30 aktive gevinstlinjer
 • Kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symbol udløser gevinst ved enhver placering
 • Nordic Heroes’s wild symbol kan erstatte ethvert af de 18 symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver en spillelinje udbetales kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Nordic Heroes omfatter 10 gratis spins
 • Gratis spins udløses også under gratis spins runden
 • Den mindste indsats er
 • Forefindes der fejl i spillet annulleres samtlige spil og gevinster

Hvordan virker Nordic Heroes?

Det handler om at få mindst 3 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Nordic Heroes, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Nordic Heroes online og få store gevinster.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Nordic Heroes for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 2500000kr. Prøv Nordic Heroes hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Hvis du blot vil spille Nordic Heroes for sjov, eller bare prøve spillet, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software for at spille Nordic Heroes.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Nordic Heroes er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 30 spillelinjer.

Følg guiden trin for trin for at spille Nordic Heroes:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil Nordic Heroes online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 2500000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 30 spillelinjer aktive i dette IGT spil. På Nordic Heroes er der 30 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Der er 30 faste spillelinjer, hvilket betyder at du ikke kan vælge færre end det. Spil Nordic Heroes online – der er god chance for at vinde 2500000kr på Nordic Heroes’s 30 linjer.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med så mange spillelinjer her. Nordic Heroes’s gevinster kommer ligeså ofte som på de bedste online spillemaskiner.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

For at spille Nordic Heroes med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden LeoVegas spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Nordic Heroes er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

En fast møntværdi, betyder du ikke behøver at tænke over indstillingerne. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder Nordic Heroes’s jackpot på 1000 gange din linjeindsats.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

IGT har fastsat antal mønter på Nordic Heroes – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Nordic Heroes vil alle 30 spillelinjer altid være aktive. IGT har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Nordic Heroes.

For at finjustere din indsats på Nordic Heroes, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Sådan kan du styre din indsats og satse på mellem 0.1kr og 200kr per linje. Den relative store maks. indsats på 200kr per linje, antyder at IGT har rettet Nordic Heroes spillet mod folk som satser stort.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

På denne måde vil de 5 hjul starte, mens indstillingerne på Nordic Heroes forbliver som du valgte dem. IGT har desværre ikke inkluderet en autospil knap på denne video. Så du skal blive ved med at trykke på Spin for at fortsætte spillet på Nordic Heroes.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Nordic Heroes spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Nordic Heroes har ingen fuld skærm funktion. Dette burde IGT få fixet, så man kan nyde Nordic Heroes spillet i fuld skærm.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Nordic Heroes.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Nordic Heroes er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Alle Nordic Heroes Symboler

Der er 18 symboler på Nordic Heroes spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Hero
 • Hero’s Weapon
 • Hero’s Pet
 • Tree and Forepart
 • Mushroom and Shields
 • Copper Coin

Udover disse, er der også:

 • Nordic Heroes wild symbol
 • Battle scatter symbol
 • Battle bonus symbol
 • Victory Spins freespins symbol

Det symbol som giver den største gevinst , et slags jackpot symbol kan man sige, er Hero. Får du Hero 5 gange på de 30 spillelinjer kan du få 1000 gange din indsats udbetalt. Med en indsats på på alle 30 spillelinjer, giver 5 Hero symboler dig nemlig 1000 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses Nordic Heroes’s højst udbetalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Hero’s Weapon. Hvis du satser 0.1kr per linje, kan du få udbetalt op til 500 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse 200kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde 100000kr. Efter Hero’s Weapon er der også det gavmilde Hero’s Pet, som belønner dig med 250 gange din indsats selv ved minimum på 0.1kr per linje, men kan øge din saldo med 50000kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Hvis du får Tree and Forepart eller Mushroom and Shields, kan din indsats blive ganget med henholdsvis 200 og 150. Mens det lavest betalende symbol Copper Coin, vil give dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Sammen med wild symbolet, får du her et Battle symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Nordic Heroes. Symbolet Battle kan alene give en gevinst på gange din indsats.

Blandt Nordic Heroes’s symboler, er der også nogle man ikke ser så ofte på video spil. Såsom Victory Spins symbolet der giver free spins på Nordic Heroes, samt Battle der sætter bonusspillet i gang.

Nordic Heroes’s Udbetalingslinjer

Nordic Heroes er en video spillemaskine der har 5 hjul og 30 linjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

Du kan ikke selv slå gevinstlinjerne til eller fra på Nordic Heroes – der er altid 30 aktive linjer.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

play Nordic Heroes online Spil Nordic Heroes hos LeoVegas 

Kort om betalingslinjer:

 • Nordic Heroes’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 3 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • Battle symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Alle de 30 betalingslinjer er faste. Du kan ikke ændre på antallet af linjer, og satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang 3 ens symboler lander på en betalingslinje så er der gevinst.

Overblik over Nordic Heroes’s Hjul

På Nordic Heroes kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på IGT’s spil. Det gør dog ikke denne video kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Hvad der venter dig i dette spil er 18 standard symboler herunder et wild og et scatter symbol.

Hvad er den faste Nordic Heroes Jackpot?

Selvom du ikke kan vinde en fast Nordic Heroes jackpot, er der mange andre goder som hyppige gevinster,, herunder 1000 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats som kan udbetale gevinst på op til mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 2500000kr for maks. indsats på 200kr per linje og mønter per spin.

Progressiv Jackpot på Nordic Heroes

Der er ingen progressiv Nordic Heroes jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette IGT spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Nordic Heroes er en spillemaskine fra IGT. På Nordic Heroes finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Nordic Heroes er så eftertragtet.

Er dette IGT spil en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Nordic Heroes ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Nordic Heroes download – som for eksempel LeoVegas. Langt de fleste casinoer med Nordic Heroes er Mac samt PC kompatible, og hos LeoVegas kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Nordic Heroes gratis – eller satse rigtige penge på Nordic Heroes.

Nej, det er ikke nødvendigt med LeoVegas download for at spille Nordic Heroes. Bare spil Nordic Heroes direkte i din internet browser. Desuden kan du prøve Nordic Heroes gratis, helt uden at oprette en LeoVegas konto. Det er klart en fordel hvis du gør det, for så modtager du kampagne og bonus tilbud fra LeoVegas.

Info om Nordic Heroes’s Knapper

Her er et overblik over knappernes funktioner på Nordic Heroes:

Start Knappen

For at starte de 5 hjul på dette IGT spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Nordic Heroes er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 2500000kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 5-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Kontrol til at justere lydniveauet på Nordic Heroes
 • Info ikon som viser dig Nordic Heroes’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins samt bonusrunde, så kan du bruge Turbo knappen.

Du finder desværre ikke denne funktion på Nordic Heroes, men det tager intet væk fra spilleglæden på Nordic Heroes.

Information Fanen

Hvis du klikker på Info knappen, kan du læse mere om reglerne for Nordic Heroes. Her finder du en uddybende forklaring af hvordan du spiller denne IGT video og således kan du få mest ud af din Nordic Heroes spilleoplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Desværre har IGT ikke inkluderet denne funktion på Nordic Heroes. Men det ville være rart hvis de gjorde det i en fremtidig opdatering.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Nordic Heroes.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Nordic Heroes ved at ændre hvor mange mønter du satser per betalingslinje.

Selvom du kun satser 0.1 per på hver af de 30 spillelinjer bliver det i alt 3kr.

Nordic Heroes’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 30 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 30 linjer er, at du kan udløse alle Nordic Heroes’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 3kr, giver IGT dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Eftersom IGT ikke har inkluderet en Maks. Indsats knap, kræver Nordic Heroes at du selv forhøjer din indsats. I menuen på dette 5-hjuls spil, kan du vælge 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin når 30 linje er aktive. I kontanter, er det 6000kr hvis du vælger maks. mønt indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er beregnet ud fra Nordic Heroes’s gennemsnitlige udbetalinger, og vises altid i procent. Almindeligvis, udbetaler spillemaskiner mellem 93% og 96%. Nordic Heroes har en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket vil sige at for hver 100kr der satses, udbetales der i gennemsnit 96kr.

Nordic Heroes har en af markedets bedste tilbagebetalingsprocenter – helt op på 93.02% til 96.34%.

Særlige Funktioner på Nordic Heroes

At spille dette hyppige udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Battle og Wild, som booster din casino saldo. Som noget helt særligt har IGT inkluderet bonusspillet; Battle samt free spins runder.

Scatter

IGT har givet Nordic Heroes et scatter symbol, som de har kaldt Battle. Det kan udløse gevinst på gange din indsats. Men ikke nok med det, så kan Battle også give dig bonusspil.

Det ser sådan her ud:

spil Nordic Heroes gratis

Wild

Nordic Heroes har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er wild symbolet. Mangler du et enkelt Hero’s Pet symbol for at have 5 på linje, kan Wild symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 500 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Nordic Heroes

Ovenfor ses et billede af Nordic Heroes’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Nordic Heroes finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

På Nordic Heroes finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 1000 gangen indsatsen.

Overlay Wild

På Nordic Heroes har IGT ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 1000 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

For mere information om Nordic Heroes’s symboler og gevinster, åben IGT’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 18 symboler med detaljer om dine potentielle Nordic Heroes gevinster, som starter fra 3 ens symboler. IGT har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Hero, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 1000 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 30 linjer. Dernæst, er der det generøse Hero’s Weapon symbol, som kan gange din linjeindsats med 500. Men det stopper ikke der. IGT tildeler også gode gevinster for 5 ens Hero’s Pet symboler. Hvis heldet er med dig, kan Hero’s Pet belønne dig med op til 250 gange din indsats, hvilket er god sum. Tree and Forepart er det næste i rækken, og giver 200 gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra Mushroom and Shields, men her kan du stadig få 150 gange din linjeindsats. Selv Copper Coin, som er det lavest betalende ud af de 18 symboler, tilbyder 100 gange linjeindsatsen.

Nordic Heroes online gratis Spil Nordic Heroes nu 

Indsats Størrelse

Det er enkelt at vælge størrelsen af din indsats på Nordic Heroes. Det kræver kun et par klik, og IGT har givet dig flere valgmuligheder.

 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

På dette IGT spil, vil de 30 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Nordic Heroes ved hjælp af linjerne.

På Nordic Heroes kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 30 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Nordic Heroes indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Er der en fast møntværdi?

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

Nordic Heroes’s Gevinst Multiplikator

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Nordic Heroes, men du kan stadig udløse Level Up Plus bonusspillet.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 100 og 1000, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Desværre, finder du ikke sådan en på Nordic Heroes, men der er den sjove Level Up Plus feature.

Bonusspil og Særlige Features

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Nordic Heroes?

Bonusser på Nordic Heroes

Absolut! En af de største gevinster på dette video spil kan du udløse under Battle spillet.Battle runden bliver aktiveret af det særlige Battle symbol.

Spil Nordic Heroes hos LeoVegas 

Dobbelt eller Intet i Nordic Heroes’s Runde

Nordic Heroes har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster regelmæssigt. Så ligegyldigt hvad de 18 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Hvordan fungerer Nordic Heroes Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på IGT’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Nordic Heroes i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller IGT spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Når du får bonusspillet Victory på Nordic Heroes, kan du forvente at få 10 gratis spins.

Det kan lyde som et nærigt antal, især da mange andre IGT spillemaskiner tilbyder flere free spins.Desuden, kan du få 50 spins på Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild for at tilmelde dig. Fordelen ved LeoVegas free spins er at de udbetaler temmelig godt:

Design & Layout

Foruden Nordic Heroes’s flotte grafik, der virkelig understøtter Fantasy-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Se mere om Nordic Heroes under Info

Spil med Rigtige Penge

Nordic Heroes har en fine grafik er baseret på Mythical-temaet. Men det vigtigste er vel Nordic Heroes’s gevinster. Her har du en chance for at vinde små men hyppige gevinster.

Således spilles Nordic Heroes spillemaskine med rigtig indsats:

Spil Nordic Heroes online for rigtige penge efter du har oprettet din LeoVegas konto. Det vil ikke tage mere end 5 minutter. Følg blot trinene her:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Nordic Heroes med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Nordic Heroes Gevinst

Når du vinder penge på Nordic Heroes, bliver beløbet automatisk tilføjet din LeoVegas spilkonto. Derfra kan du udbetale dem via Skrill. Bare husk at tjek hvad beløbsgrænsen er for udbetaling.

Hvis du vælger at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før din Nordic Heroes gevinst kan udbetales. Vil du vide mere om LeoVegas’s omsætningskrav, bør du tjekke deres Vilkår & Betingelser. Du finder ikke disse informationer i Nordic Heroes’s Info sektion.

Nordic Heroes Gratis Version

Hvis du ikke kender Nordic Heroes, giver LeoVegas dig mulighed for at prøve dette IGT spil i en gratis version. Spil Nordic Heroes online på din mobil eller PC.

Med LeoVegas’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er Nordic Heroes noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 50kr er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på kr kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 125% LeoVegas bonus uden krav om LeoVegas bonuskode.

Kan man udbetale kontante gevinster under gratis spil?

Spil Nordic Heroes gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Nordic Heroes

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille IGT spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Nordic Heroes kan give gevinster på op til 2500000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Findes Nordic Heroes mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Ja, der findes en LeoVegas app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Nordic Heroes et par minutter efter. Nordic Heroes mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96.34% – blot i en mindre udgave.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig LeoVegas iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile LeoVegas oplevelse er altså kun et par klik væk.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille IGT’s spil .

En lille advarsel: pas på de hjemmesider der forsøger at sælge en Nordic Heroes eller LeoVegas app, da de højst sandsynligt er falske. En app er normalt gratis til alle enheder.

Kan man få Mobil Bonus?

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Nordic Heroes eller andre Fantasy tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Nordic Heroes’s Maksimale Udbetaling

Hvor store gevinster kan du så forvente på Nordic Heroes? Tjek gevinstoversigten for dette IGT’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Hero er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Hero symboler på en gevinstlinje.

Kan en Nordic Heroes strategi give gevinst?

Lige meget hvor mange Nordic Heroes tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Nordic Heroes’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Nordic Heroes udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Den gode nyhed er at IGT gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.34%, hvilket er blandt de bedste. Nordic Heroes skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.34kr for hver 100kr du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

På Nordic Heroes får du en god udbetalingsprocent på 96.34%, samtidig udbetaler den hyppigt mindre gevinster.

Hurtigt overblik over IGT:

 • Grundlægger: William Redd
 • Grundlagt: 1974
 • Adresse: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
 • Forretnings Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Hjemmeside: www.IGT.com
Spil Nordic Heroes hos LeoVegas