Spil Pharaoh’s Fortune Online

Spil Pharaoh's Fortune nu 

Spil Pharaoh’s Fortune nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Pharaoh’s Fortune Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

Hvad siger du til at få en LeoVegas bonus uden du skal bruge en LeoVegas bonuskode? På den måde kan du prøve Pharaoh’s Fortune spilleautomat for LeoVegas’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 125%, en 50kr gratis bonus, underholdende IGT spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Attraktiv LeoVegas Velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Pharaoh’s Fortune spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Der er en anden måde at booste din casino konto er med en 125% LeoVegas velkomstbonus på dit første indskud af minimum 50kr. Du skal blot bruge din Skrill konto og nyd den forlængede spilletid med op til 10000kr LeoVegas bonus som kan bruges på Pharaoh’s Fortunespillemaskine.

Spil Pharaoh's Fortune hos LeoVegas 

Overblik

Vil du underholdes af en spillemaskine, så spil Pharaoh’s Fortune online hos LeoVegas allerede i dag. Med fængende grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 15 betalingslinjer, samt gevinster på op til 2500000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Pharaoh’s Fortune er en elsket IGT spillemaskine, med et sjovt Egypt tema.

På Pharaoh’s Fortune spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 1000 gange din indsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, det hele med en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Pharaoh’s Fortune Online Funktioner

Pharaoh’s Fortune er meget mere end bare en spillemaskine som kun Treasure fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Pharaoh’s Fortune kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 12 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 1000 gange din indsats per linje. Udbetalingsprocenten er minimum 92.53%, men den kan komme helt op på 96.53%.

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Pharaoh’s Fortune online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Pharaoh’s Fortune app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Historien bag Spillet

Oprindeligt blev Pharaoh’s Fortune udgivet og udviklet i 2006, af IGT som stadig har licens på spillet. IGT opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Pharaoh’s Fortune oplevelse.

Spilleinformation

Samtlige regler for Pharaoh’s Fortune er oversigten her:

 • Det kræver min. 2 ens symboler på en af de 15 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 12 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Pharaoh’s Fortune udløser 25 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvordan fungerer Pharaoh’s Fortune?

Målet er at få mindst 2 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på Pharaoh’s Fortune. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke Pharaoh’s Fortune, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Pharaoh’s Fortune online og vinde stort.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Pharaoh’s Fortune for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 2500000kr. Spil Pharaoh’s Fortune hos LeoVegas, på deres site eller på din mobil.

Ønsker du kun at spille Pharaoh’s Fortune for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software.

For at starte Pharaoh’s Fortune skal du blot klikke på Spin når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 2 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

Den bedste chance for at få 5 ens symboler på en spillelinje, får du ved at satse på så mange linjer som muligt. På Pharaoh’s Fortune er det dog ikke nødvendigt at tænke over dette, da du automatisk satser på 15 spillelinjer.

Din trin for trin guide til at spille Pharaoh’s Fortune:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Her på Pharaoh’s Fortune er der 15 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 15, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Pharaoh’s Fortune online og der er god chance for at du vinder helt op til 2500000kr på de 15 linjer.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der findes mange spillemaskiner med flere linjer, som udbetaler langt mindre end disse 15 linjer.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

Hvis du vil spille Pharaoh’s Fortune med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden IGT’s spilleautomat, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Pharaoh’s Fortune er dette dog ikke nødvendigt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, behøver du ikke at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Pharaoh’s Fortune’s jackpot på 1000 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

IGT har sat en fast mønt indstilling på Pharaoh’s Fortune – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Som tidligere nævnt, når du spiller Pharaoh’s Fortune vil det altid være med alle 15 spillelinjer. IGT har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Pharaoh’s Fortune.

For at finjustere din indsats på Pharaoh’s Fortune, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan selv styre din indsats, og satse alt fra 0.1kr til 300kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 300kr per linje, ser det ud til at IGT har lavet Pharaoh’s Fortune til spillere der foretrækker høje indsatser.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Pharaoh’s Fortune forbliver som du før satte dem. IGT har desværre ikke inkluderet en autospil funktion på denne video. Så vil du fortsætte spillet på Pharaoh’s Fortune, skal du selv blive ved med at klikke på Spin.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Pharaoh’s Fortune spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Pharaoh’s Fortune har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde IGT rette, så vi kan få lov at spille Pharaoh’s Fortune efter hensigten.

Vil du slukke for lyden på Pharaoh’s Fortune, kan du gøre det ved at klikke på mute.

Når det kommer til lydindstillingerne på Pharaoh’s Fortune, kan du enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Alle Pharaoh’s Fortune’s Symboler

Der er 12 symboler på Pharaoh’s Fortune spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Horus
 • Two Egyptians
 • Egyptian Rider and Anubis
 • Egyptian with Two Poles
 • Eye of Horus, Snake, Wolf with Ankh and Owl

Oven i dem, finder du også:

 • Pharaoh’s Fortune Logo wild symbol
 • Golden Scarab scatter symbol
 • Pharaoh freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Horus. Er du så heldig at få Horus 5 gange på alle 15 spillelinjer kan du få udbetalt 1000 gange din indsats. Med en indsats på på alle 15 spillelinjer, vil 5 Horus symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Pharaoh’s Fortune ses på billedet her:

Det næstbedst udbetalende symbol er Two Egyptians. Satser du 0.1kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 500 gange din indsats, men satser du 300kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 150000kr. Efter Two Egyptians er der det gavmilde symbol Egyptian Rider and Anubis, som belønner dig med 400 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 120000kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Skulle du få symbolerne Egyptian with Two Poles kan din indsats blive ganget med henholdsvis 200. Får du det dårligst betalende symbol: Eye of Horus, Snake, Wolf with Ankh and Owl 5 gange, udløses en gevinst på 100 gange din indsats.

Sammen med Pharaoh’s Fortune Logo symbolet kan Golden Scarab symbolet hælpe dig til at få flere gevinster. Det fuldender nemlig enhver Pharaoh’s Fortune gevinst kombination. Alene kan Golden Scarab symbolet gange din indsats med 50.

Pharaoh’s Fortune’s Pharaoh symbol udløser free spins.

Gevinstlinjer

Pharaoh’s Fortune er en video spillemaskine med 5 hjul og 15 linjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

På Pharaoh’s Fortune kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 15 aktive linjer.

Du kan vælge indsats niveau som forklaret ovenfor, og på den måde styre din indsats.

play Pharaoh's Fortune online Spil Pharaoh's Fortune nu 

Hvordan virker Pharaoh’s Fortune’s betalingslinjer:

 • Pharaoh’s Fortune’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 2. De skal lande på en af de 15 linjer.
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Pharaoh’s Fortune’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Pharaoh’s Fortune’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 5-hjuls spil med 15 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Om Pharaoh’s Fortune’s Hjul

IGT har valgt den almindelige retning for hjulene på Pharaoh’s Fortune, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne video, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

På de 5 hjul, vil du se 12 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol.

Info om den faste Pharaoh’s Fortune Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Pharaoh’s Fortune jackpot, men det betyder ikke at IGT ikke har inkluderet gode gevinster. Horus symbolet udløser den største gevinst – 1000 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 2500000kr med maks. indsats på 300kr per linje eller i mønter.

Om Den Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv Pharaoh’s Fortune jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette IGT spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Pharaoh’s Fortune er en spillemaskine fra IGT. Med flotte grafiske detaljer og sjove animerede samt fine lydeffekter. På Pharaoh’s Fortune finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Pharaoh’s Fortune er så eftertragtet.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Pharaoh’s Fortune ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Pharaoh’s Fortune download – som for eksempel LeoVegas. Langt de fleste casinoer med Pharaoh’s Fortune er Mac samt PC kompatible, og hos LeoVegas kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Pharaoh’s Fortune gratis – eller satse rigtige penge på Pharaoh’s Fortune.

Fordelen ved dette online casino er, at du ikke behøver LeoVegas download. Spil Pharaoh’s Fortune direkte i din browser i stedet. Sammen med andre IGT spil, kan du prøve Pharaoh’s Fortune i en gratis version. Men husk at du skal spille Pharaoh’s Fortune for rigtige penge, hvis du vil gøre krav på gevinsten hos LeoVegas.

Pharaoh’s Fortune’s Knapper

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Pharaoh’s Fortune’s knapper fungerer:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Pharaoh’s Fortune udbetale 1000gange din indsats. IGT har også inkluderet følgende knapper:

 • Indstil lydniveauet på Pharaoh’s Fortune
 • Brug info ikonet for at læse mere om Pharaoh’s Fortune, såsom regler og gevinster

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Pharaoh’s Fortune er der ingen Turbo funktion. Men det har ingen indflydelse på din chance for at vinde topgevinsten på 2500000kr.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Pharaoh’s Fortune’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Der er ingen tvivl om at autospil er en nyttig funktion. Den lader spilleren slappe af mens de 5 hjul spinder af sig selv. Det eneste tidspunkt de stopper, er når du får en vindene kombination. IGT har desværre ikke inkluderet en autospil knap på Pharaoh’s Fortune. Så du skal forsat trykke på Spin ved hver spin.

Min. Indsats

Vil du oprette en LeoVegas konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Pharaoh’s Fortune.

Der er ingen Sats En knap på Pharaoh’s Fortune til at indstille indsatsen til minimum, derfor må du selv ændre antallet af mønter per linje.

Den højeste indsats på Pharaoh’s Fortune er 300kr. Men er du lidt mere forsigtig med din indsats, har IGT også inkluderet et minimums indsats på bare 0.1kr per betalingslinje.

På Pharaoh’s Fortune er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 15 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 15 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Pharaoh’s Fortune’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 1.5kr, tillader IGT dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 15 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 4500kr. Vil spille Pharaoh’s Fortune med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er beregnet ud fra Pharaoh’s Fortune’s gennemsnitlige udbetalinger, og vises altid i procent. Almindeligvis, udbetaler spillemaskiner mellem 93% og 96%. Pharaoh’s Fortune har en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket vil sige at for hver 100kr der satses, udbetales der i gennemsnit 96kr.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 92.53% til 96.53%.

Særlige Funktioner på Pharaoh’s Fortune

I Pharaoh’s Fortune spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder.

Scatter

Pharaoh’s Fortune’s scatter symbol hedder Golden Scarab. Det udløser gevinst på 50 gange din indsats.

Det ser sådan her ud:

spil Pharaoh's Fortune gratis

Wild

Pharaoh’s Fortune Logo symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Pharaoh’s Fortune’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Pharaoh’s Fortune Logo erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

vind rigtige penge på Pharaoh's Fortune

Herover kan du se et billede af Pharaoh’s Fortune Logo symbolet.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Pharaoh’s Fortune. Men du kan du nyde Pharaoh’s Fortune’s mange sjove features.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Pharaoh’s Fortune, kan du stadig få gode gevinster helt op til 1000 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Pharaoh’s Fortune er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil IGT vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 12 symboler udbetaler, så kig på Pharaoh’s Fortune’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Horus symboler udbetaler 1000 gange din linjeindsats. Samt at Two Egyptians symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 500. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Egyptian Rider and Anubis symbolet, som kan give dig 400 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Egyptian with Two Poles symboler kan du vinde 200 gange din indsats per linje. Selv det mindst generøse af de 12 symboler, Eye of Horus, Snake, Wolf with Ankh and Owl symbolet, giver en fin gevinst på 100 gange din linjeindsats.

Pharaoh's Fortune online gratis Spil Pharaoh's Fortune hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

På Pharaoh’s Fortune er der adskillige måder at vælge din indsats:

 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

Vi vil vædde på, at IGT tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har Pharaoh’s Fortune, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 15 linjer.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 15 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Kan jeg vælge min møntværdi?

Mønterne på Pharaoh’s Fortune har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

Findes der en multiplikator funktion?

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Pharaoh’s Fortune. Pharaoh’s Fortune har ikke en ekstra gevinst multiplikator. Så selvom mange video spil har det, har IGT ikke tilføjet denne funktion på Pharaoh’s Fortune.

Gratis Spins og Bonusspil på Pharaoh’s Fortune

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Pharaoh’s Fortune?

Pharaoh’s Fortune’s Bonus Features

Spil Pharaoh's Fortune ved LeoVegas 

Pharaoh’s Fortune’s Gamble Runde

Desværre, er der ingen gamble feature på Pharaoh’s Fortune. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette IGT spil.

Hvordan får jeg Gratis Spins på Pharaoh’s Fortune?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Pharaoh’s Fortune. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Du kan potentielt vinde 25 free spins på forskellige tidspunkter, mens du spiller Pharaoh’s Fortune.

Det er noget af en sum penge du kan vinde med de 25 LeoVegas free spins, som kan vindes på Pharaoh’s Fortune. Du kan forvente hvis heldet tilsmiler dig.

Visuelle Oplevelse på Pharaoh’s Fortune

Som andre IGT video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Egypt-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Se mere om Pharaoh’s Fortune under Info

Spil Pharaoh’s Fortune for Rigtige Penge

LeoVegas spillere der går op i at grafikken er god, vil være tilfredse med Pharaoh’s Fortune. Det modige design, sammen medregelmæssige gevinster og masser af bonusspil, gør virkelig Pharaoh’s Fortune anderledes end andre spil med 15 betalingslinjer.

Sådan spiller man Pharaoh’s Fortune online for rigtige penge:

Spil Pharaoh’s Fortune online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Opret din konto hos LeoVegas i løbet af 5 minutter. Sådan kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Pharaoh’s Fortune med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Når du gerne vil udbetale din Pharaoh’s Fortune gevinst fra din LeoVegas konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Skrill. Kontakt LeoVegas kundeservice support, hvis du oplever problemer.

Du kan godt udbetale din Pharaoh’s Fortune gevinst med en 125% LeoVegas velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 35. Læs alt om gennemspilningskravet under LeoVegas Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i Pharaoh’s Fortune’s Info afsnit.

Hvordan kan jeg spille Pharaoh’s Fortune gratis?

Hvis det er første gang du skal prøve Pharaoh’s Fortune, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette IGT spil i en gratis version. Spil Pharaoh’s Fortune online på mobil eller computer.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Pharaoh’s Fortune, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til 0.1kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Kan man udbetale kontante gevinster under gratis spil?

Kan man spille Pharaoh’s Fortune gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden Indbetaling

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille IGT spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Pharaoh’s Fortune kan give gevinster på op til 2500000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Er Pharaoh’s Fortune tilgængelig på LeoVegas mobil?

Ja, en af de ting som LeoVegas tilbyder deres spillere er netop en app. Den giver dig adgang til Pharaoh’s Fortune mobil samt et stort udvalg af andre spil på din telefon eller tablet. LeoVegas app kan downloades til alle iOS, Android, Windows enheder, og du får samme gode brugervenlige oplevelse – bare i en forenklet version.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Pharaoh’s Fortune på din iPad.

Selvfølgelig har LeoVegas lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på LeoVegas’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille LeoVegas på din Android enhed.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Pharaoh’s Fortune eller LeoVegas app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Spil med Mobil Bonus

Det er mærkeligt at LeoVegas har et mobilt casino men ikke tilbyder nogen mobil bonus. Det vil nok skuffe en del IGT fans, så LeoVegas vil gøre klogt i at tilbyde en mobil bonus til Pharaoh’s Fortune.

Maks. Gevinst på Pharaoh’s Fortune

Vil du gerne vide mere om Pharaoh’s Fortune’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Horus som udbetaler den højeste gevinst på 1000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Pharaoh’s Fortune gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Findes der en Pharaoh’s Fortune strategi?

Der er med garanti ingen Pharaoh’s Fortune tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette video spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. Pharaoh’s Fortune’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Den gode nyhed er at IGT gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.53%, hvilket er blandt de bedste. Pharaoh’s Fortune skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.53kr for hver 100kr du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

På Pharaoh’s Fortune får du en god udbetalingsprocent på 96.53%, samtidig udbetaler den hyppigt mindre gevinster.

Introduktion til IGT:

 • Grundlægger: William Redd
 • Grundlagt: 1974
 • Adresse: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
 • Forretnings Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Hjemmeside: www.IGT.com
Spil Pharaoh's Fortune hos LeoVegas