Prøv lykken på Prowling Panther Online

Spil Prowling Panther ved LeoVegas 

Spil Prowling Panther og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Prowling Panther Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Prowling Panther online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på IGT spil.

Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

Hvis du ikke er bekendt med hvilke LeoVegas bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% op til 10000kr, og en gratis LeoVegas bonus på 50kr, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt LeoVegas bonuskode.

Få en LeoVegas velkomstbonus som ny bruger

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Prowling Panther spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 50kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 50kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil Prowling Panther hos LeoVegas 

Introduktion

Vil du underholdes af en 720 måder at vinde spillemaskine, så spil Prowling Panther online hos LeoVegas allerede i dag. Med fængende grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 720 måder at vinde, samt gevinster på op til 5000000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Prowling Panther er en elsket IGT spillemaskine, med et sjovt Animals tema.

Du får chancen for at vinde 500 gange din indsats på Prowling Panther spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 5000000, for en lav minimums indsats på per linje.

Prowling Panther Spilfunktioner

Prowling Panther er meget mere end blot en spillemaskine som kun Jungle fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Prowling Panther kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 10 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne 720 måder at vinde spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 500 gange din linjeindsats. Minimum tilbagebetaling til spilleren er 92.09%, men kan snige sig op på 96.09%.

Spil Prowling Panther online – for eksempel hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos LeoVegas kan du også downloade en LeoVegas app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Baggrundshistorien

IGT står bag udviklingen af Prowling Panther, som blev udgivet tilbage i 2015. Desuden opdateres denne 720 måder at vinde spillemaskine regelmæssigt af IGT, så man altid får den bedste Prowling Panther oplevelse.

Regler for Spillet

Du ser her en liste over reglerne for Prowling Panther:

 • Det kræver min. 2 af samme symbol på en af de 720 måder at vinde
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 10 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Gratis spins funktionen på Prowling Panther giver 8 gratis spins
 • Gratis spins kan også genudløses under gratis spins runde
 • Minimum indsats er fastsat til 50
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Hvordan kan jeg spille Prowling Panther?

På Prowling Panther gælder det om at få mindst 2 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Prowling Panther, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Prowling Panther spillemaskine online og vinde store beløb.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

Mange vil gerne spille Prowling Panther for rigtige penge, fordi man så har mulighed for at vinde op til 5000000kr. Du kan prøve Prowling Panther hos LeoVegas, på deres hjemmeside samt mobil.

Vil du prøve Prowling Panther for sjov, for at se om det er noget for dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas også på mobilen. Du behøver ikke LeoVegas download.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere møntværdien. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 2 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på Prowling Panther, da du altid vil satse på 720 måder at vinde.

Trin for trin guide til Prowling Panther:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Prowling Panther spillet er der 720 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 720, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Prowling Panther mindre attraktiv at spille. Spil Prowling Panther online med indsats på 720 måder at vinde, og du er et skridt nærmere gevinsten på 5000000kr.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 720 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med så mange spillelinjer her. Prowling Panther’s gevinster kommer ligeså ofte som på de bedste online 720 måder at vinde spillemaskiner.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

På Prowling Panther har IGT givet dig mulighed for at indstille værdien af hver mønt. Nogle gange kaldes det for møntværdi andre gange for møntstørrelse Men det er nemt at indstille møntværdien, du finder knapperne på kontrolpanet. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 100kr – den højeste møntværdi.

Med 720 aktive spillelinjer som er standardindstilling, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse jackpot gevinst på Prowling Panther på og stadig få din indsats på gevinstlinjen ganget 500 gange.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

IGT har besluttet at holde antal mønter fastsat til per linje på Prowling Panther.

Når du spiller Prowling Panther vil det altid være med alle 720 måder at vinde. For her har IGT valgt, at det ikke skal være muligt at ændre på antallet. Man kan håbe på det vil blive muligt i en anden version af Prowling Panther.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Prowling Panther fra før. IGT har desværre ikke inkluderet en autospil funktion på denne ways to win. Så vil du have et spin mere på Prowling Panther, skal du selv blive ved med at klikke på Spin.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Prowling Panther spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Prowling Panther har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde IGT få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Prowling Panther spillet.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille Prowling Panther hele natten uden at forstyrre andre.

På Prowling Panther er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Alle Prowling Panther’s Symboler

Der er 10 symboler på Prowling Panther spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Black Panther
 • Toucan
 • Macaw Parrot
 • Ace
 • King
 • Queen, Jack and 10

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Prowling Panther wild symbol
 • Golden Panther scatter symbol
 • Golden Panther freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Black Panther. Er du så heldig at få Black Panther 5 gange på alle 720 måder at vinde kan du få udbetalt 500 gange din indsats. Med en indsats på 50 på alle 720 måder at vinde, vil 5 Black Panther symboler udbetale 500 gange din indsats – eller mønter.

Nedenfor ses et billede af Prowling Panther’s størst udbetalende symbol:

Toucan er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på kr per linje, kan du få op til 250 gange din indsats, men hvis vælger du at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på kr. Macaw Parrot er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 175 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men kan forøge din saldo med kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Får du Ace eller King vil din indsats blive ganget med henholdsvis 80 og 60. Det symbol der er lavest betalende er Queen, Jack and 10, men selv her kan du få 50 gange din indsats, hvis du får 5 Queen, Jack and 10.

Det er fedt med et Wild symbol, men Golden Panther symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Prowling Panther. Symbolet Golden Panther kan alene gange din indsats med .

Prowling Panther har et Golden Panther symbol, specielt til free spins.

Prowling Panther’s Udbetalingslinjer

På Prowling Panther spillemaskine er der 720 måder at vinde.

Møntværdien kan du selv indstille ved at vælge værdien af hver mønt.

Der ikke er nogen traditionelle betalingslinjer i Prowling Panther. I stedet får du meget mere – nemlig 720 gevinstlinjer eller 720 måder at vinde. Det vil sige at alle kombinationer med minimum 2 ens symboler, giver gevinst uanset hvor de lander på de 5 hjul. Det er vel næsten som om de 10 symboler er blevet til scatter symboler.

Med 720 måder at vinde spil som Prowling Panther behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til eller fra. De 720 vinderkombinationer er altid aktive.

Du kan bruge møntværdi knappen på Prowling Panther til at indstille beløbet for din indsats.

play Prowling Panther online Spil Prowling Panther hos LeoVegas 

Det bør du vide om Prowling Panther’s betalingslinjer:

 • Prowling Panther’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 2. De skal lande på en af de 720 måder at vinde.
 • Wild symbolet erstatter alle de 10 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Prowling Panther’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Prowling Panther’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 5-hjuls spil med 720 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Hvad kan du forvente af spillets hjul?

Foretrækker du ways to win spil der er ligetil, så er Prowling Panther noget for dig. Her spinder de 5 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på IGT’s spil.

Det spændende spil Prowling Panther har 10 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol.

Findes der en fastsat Prowling Panther Jackpot?

Det er meget almindeligt, at 720 måder at vinde spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Prowling Panther jackpot. Men til gengæld er der Black Panther symbolet som udløser en stor gevinst på 500 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 5000000kr i kontanter for maks. indsats 50 i mønter.

Den Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Prowling Panther jackpot. Det kan dog være at, dette IGT spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Prowling Panther er ikke en traditionel spillemaskine med 5 hjul og 10 betalingslinjer, men i stedet får du intet mindre end 720 måder at vinde. Du kan læse mere om hvordan spillemaskiner med 720 måder at vinde betalingslinjer virker ovenfor.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange IGT fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 500 gange din linje indsats, bliver Prowling Panther hurtigt din favorit.

Er LeoVegas download et must?

Leder du efter et casino hvor det ikke er nødvendigt med Prowling Panther download eller LeoVegas software? Så prøv LeoVegas, her kan du nemlig spille direkte på sitet. Hvis du har lyst til at prøve andre IGT spil, kan du hos LeoVegas prøve dem i en gratis version. Her kan du for eksempel prøve Prowling Panther gratis eller satse rigtige penge på Prowling Panther.

Du behøver ikke LeoVegas download, i stedet spiller du bare direkte på LeoVegas’s site. Det betyder, du bare et par klik fra at vinde 5000000kr. Og du kan endda prøve Prowling Panther helt gratis hos LeoVegas. Men så længe du kun spiller for sjov, vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din LeoVegas konto.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Her er et par tips til hvordan du bruger Prowling Panther’s knapper:

Start Knappen

For at starte de 5 hjul på dette IGT spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Prowling Panther er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 5000000kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 5-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Indstil mønter
 • Find uddybende forklaring af Prowling Panther’s regler ved at bruge info ikonet
 • Indstil lyden på Prowling Panther

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Du finder desværre ikke denne funktion på Prowling Panther

Information Fanen

Vil du læse mere om Prowling Panther’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne IGT 720 måder at vinde spillemaskine, så du kan få mest ud af din Prowling Panther oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Prowling Panther for rigtige penge. Denne funktion er desværre ikke tilgængelig på Prowling Panther. Vi kan kun håbe at IGT vil inkludere Autospil i en opdatering.

Min. Indsats

Hvis du beslutter dig for at åbne en spilkonto, i form af 10000kr, bør du først tjekke Prowling Panther’s minimums indsats.

Der er ingen Sats En knap på Prowling Panther til at indstille indsatsen til minimum, derfor er det nødvendigt at gøre det ved hjælp af Prowling Panther’s indstillinger.

Hvis du vil spille med den laveste indsats på 5kr per spin, skal du blot sænke antallet af aktive linjer til 720 samt møntværdien til 0.1.

Når det kommer til Prowling Panther’s betalingslinjerne, bør du vide at IGT har fastsat dem. Så foretrækker du lave indsatser, kan du vælge – per linje, og stadig have en chance for at vinde Prowling Panther’s bonusspil.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til mønter på hver af de 720 måder at vinde linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 5000kr. Vil spille Prowling Panther med maks. indsats, skal du manuelt indstille møntværdien. For der er ingen Maks.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Prowling Panther udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du et 720 måder at vinde spil med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Du behøver ikke lede længere, Prowling Panther har en af de flotteste tilbagebetalingsprocenter på 92.09% til 96.09%.

Særlige Funktioner på Prowling Panther

Blandt Prowling Panther’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder.

Scatter

Prowling Panther har et scatter symbol som hedder Golden Panther. Det kan gange din indsats med . På Prowling Panther kan scatter symbolet udløse free spins, hvilket gør det endnu bedre.

Sådan kan du genkende det:

spil Prowling Panther gratis

Wild

Wild symbolet erstatter Prowling Panther’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Toucan symboler. Så kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 250 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Prowling Panther

Dette symbol er Prowling Panther’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Prowling Panther. Heldigvis har IGT givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Du kan desværre ikke få stablede wilds på Prowling Panther. Dog kan du nyde en gevinst på 500 gange din linjeindsats.

Overlay Wild

Vi beklager at IGT ikke har inkluderet et overlay wild symbol. Måske de vil gøre det i en fremtidig version af Prowling Panther.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 10 symboler udbetaler, så kig på Prowling Panther’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Black Panther symboler udbetaler 500 gange din linjeindsats. Samt at Toucan symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 250. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Macaw Parrot symbolet, som kan give dig 175 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Ace symboler kan du vinde 80 gange din indsats per linje. Og med 5 King symboler belønnes du med en gevinst på 60 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 10 symboler, Queen, Jack and 10 symbolet, giver en fin gevinst på 50 gange din linjeindsats.

Prowling Panther online gratis Spil Prowling Panther hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Prowling Panther? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har IGT givet dig et par valgmuligheder.

 • Indstil møntværdien

Mens mange andre IGT spil har fleksible betalingslinjer, er Prowling Panther’s linjer fastsat til 720. Det er dog ikke en ulempe. Prowling Panther, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

Møntværdi på Prowling Panther

Mønterne på Prowling Panther har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

En god måde at holde styr på din indsats, er ved at bestemme møntværdien. Du kan sætte den til 0.1kr eller helt op på maks. som er 100kr. Det er let at gøre, brug bare yes indstillingen. Dette spil har 720 måder at vinde, hvilket betyder at hvis du sætter møntværdien til 100kr, vil din totale indsats være 5000kr.

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

På nogle 720 måder at vinde spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Prowling Panther har desværre ikke denne funktion. Selvom nogle IGT spilleautomater har en multiplikator funktion, har Prowling Panther desværre ikke sådan en.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Hvad kan vi forvente af dette IGT spil?

Bonus Funktioner på Prowling Panther

Spil Prowling Panther nu 

Prowling Panther’s Gamble Runde

Du har måske se en gamble funktion på nogle spil med 720 måder at vinde. Men det finder du ikke her. Dette er et sjovt Jungle spil der vil ikke friste dig til at miste det hele i ét klik.

Har Prowling Panther Gratis Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Prowling Panther. Så derfor er det heldigt at, IGT har inkluderet et bonusspil på Prowling Panther som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du har en god chance for at øge din LeoVegas saldo på dette IGT spil. De har nemlig inkluderet 8 gratis spins som en regelmæssig bonus funktion når du spiller.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 50 LeoVegas gratis spins, som man kan vinde på Prowling Panther.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 50 spins på Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild når du tilmelder dig.

Prowling Panther’s Design & Grafik

Du vil opdage, at Prowling Panther vil belønne dig med gevinster regelmæssigt. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge møntværdi
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Se mere om Prowling Panther under Info

Spil Prowling Panther Online for Penge

IGT gav den virkelig hele armen da de designede Prowling Panther og det kan ses – den er farverig og levende. Med 720 måder at vinde som kan udbetale op til 5000000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Således spilles Prowling Panther spillemaskine med rigtig indsats:

Opret din LeoVegas konto og spil Prowling Panther online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Prowling Panther med LeoVegas’s casino penge

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

Lykkes det dig at vinde på Prowling Panther, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

For at kunne udbetale din Prowling Panther gevinst efter at have modtaget den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 35. For din egen skyld, bør du altid læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din LeoVegas bonus. Du finder ingen information om dette i Prowling Panther’s Info afsnit.

Spil For Sjov Funktionen

Hvis du ikke kender Prowling Panther, giver LeoVegas dig mulighed for at prøve dette IGT spil i en gratis version. Spil Prowling Panther online på din mobil eller PC.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Prowling Panther, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Spil Prowling Panther gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

Spil Prowling Panther med en LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette spil med 720 måder at vinde. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille IGT spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Prowling Panther kan give gevinster på op til 5000000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Findes Prowling Panther på LeoVegas mobil casino?

Ja, du kan blive underholdt af Prowling Panther mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Prowling Panther tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 96.09%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Vil du spille LeoVegas på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader LeoVegas app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder LeoVegas Android app i Google Play eller på LeoVegas’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille IGT spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste IGT fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Prowling Panther samt andre Animals tema spil.

Maks. Gevinst på Prowling Panther

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Animals spil? Så kig nærmere på Prowling Panther’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Black Panther symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 500. Satser du mønter per linje med 100kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan en Prowling Panther strategi give gevinst?

Der findes ingen Prowling Panther tips der forbedre dine odds for at vinde på dette 720 måder at vinde spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: Prowling Panther’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er det som Prowling Panther’s 5 hjul og 720 måder at vinde udbetaler over en længere periode, mens house edge er det LeoVegas i gennemsnit tjener.

Prowling Panther har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.09%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Prowling Panther’s udbetalingsprocent er på 96.09%, hvilket betyder at din chance for gevinst er ganske udmærket. Du kan forvente at udløse gevinster på Prowling Panther hyppigt, dog i mindre summer.

Hurtige Fakta om IGT:

 • Stifter: William Redd
 • Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Etableret: 1974
 • Hjemmeside: www.IGT.com
 • Hovedkontor: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
Spil Prowling Panther ved LeoVegas