Prøv lykken på Secrets Of The Forest Online

Spil Secrets Of The Forest hos LeoVegas 

Spil Secrets Of The Forest hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Secrets Of The Forest Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Oven i den 125% velkomstbonus på op til 10000kr får du 50 LeoVegas free spins.

Det er altid svært at finde en LeoVegas bonuskode. Heldigvis, er der en 125% LeoVegas bonus samt en 50kr gratis bonus til Secrets Of The Forest som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Modtag en LeoVegas velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Secrets Of The Forest spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Hvis du indbetaler et minimum af 50kr, efter du har oprettet din spilkonto, kan du modtage en 125% LeoVegas bonus, op til 10000kr. Efter du har indbetalt 50kr, vil din saldo automatisk stige med 125% – i form af din LeoVegas velkomstbonus.

Spil Secrets Of The Forest nu 

Præsentation

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Secrets Of The Forest online lige nu. Med beskeden grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 99 betalingslinjer som kan udbetale op til 100000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Secrets Of The Forest er nok en af de populæreste IGT spillemaskiner. Med et Magic tema som selv Fairy Tale fans aldrig bliver trætte af.

Et spin på Secrets Of The Forest spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 5000 gange din indsats, udløse free spins, udbetale gevinster på op til 100000, eller vind endnu større gevinster under Tumbling Reels runden, det kræver kun en min. indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Secrets Of The Forest Funktioner i Spillet

Secrets Of The Forest er mere end bare en spillemaskine som kun Fairy Tale fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Secrets Of The Forest kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 10 symboler og et wild symbol også kendt som joker på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 5000 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 94.9%.

Besøg LeoVegas og spil Secrets Of The Forest online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade LeoVegas app, hvis du prøve Secrets Of The Forest app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Historien bag Spillet

IGT står bag udviklingen af Secrets Of The Forest, som blev udgivet tilbage i 2010. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af IGT, så man altid får den bedste Secrets Of The Forest oplevelse.

Regler for Spillet

Her er en liste over reglerne for Secrets Of The Forest:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 99 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre
 • Der bliver kun udløst gevinst på de aktive spillelinjer
 • Et wild symbol kan erstatte de 10 andre symboler
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Secrets Of The Forest giver 4 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan spiller man Secrets Of The Forest?

På Secrets Of The Forest er målet at få minimum 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette IGT spil, vil denne Secrets Of The Forest anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Secrets Of The Forest spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Men først, vælg hvordan og hvor du vil spille. På dette online casino bliver du budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Det er mest populært at spille Secrets Of The Forest for rigtige penge, da det giver chancen for at vinde op til 100000kr. Så hvorfor ikke prøve Secrets Of The Forest hos LeoVegas, direkte på deres website også på mobilen.

Vil du prøve Secrets Of The Forest for sjov, for at se om det er noget for dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas også på mobilen. Du behøver ikke LeoVegas download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På knapperne under hjulene på Secrets Of The Forest video kan du indstille antallet af aktive spillelinjer. For største gevinst chance, skal du spille på alle 99 spillelinjer.

Følg guiden trin for trin for at spille Secrets Of The Forest:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Secrets Of The Forest med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 100000kr. Du finder 99 spillelinjer på Secrets Of The Forest, fordelt over de 5 hjul. Hvilket vil sige at du kan vælge imellem 1 til 99 linjer. Et godt råd – spil Secrets Of The Forest online med alle 99 spillelinjer aktiveret!

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Secrets Of The Forest gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

Skal du spille Secrets Of The Forest med rigtige penge hos LeoVegas, eller et andet IGT spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Secrets Of The Forest er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Når det kommer til betalingslinjerne, slipper du for at skulle bekymre dig om noget. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder Secrets Of The Forest’s jackpot på 5000 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

IGT har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Secrets Of The Forest.

Du kan ændre antallet af aktive spillelinjer fra 99 linjer, og helt ned til 1. Brug bare knapperne til at slå flere til eller fra.

Juster din indsats på Secrets Of The Forest ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Du kan selv styre din indsats, og satse alt fra 0.1kr til 5kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 5kr per linje, ser det ud til at IGT har lavet Secrets Of The Forest til spillere der foretrækker høje indsatser.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Secrets Of The Forest fra før. Du kan også starte Secrets Of The Forest ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 25 gange i træk.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Secrets Of The Forest spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Det er ikke muligt at spille Secrets Of The Forest i fuld skærm. Det er en skam at IGT ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Secrets Of The Forest.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Secrets Of The Forest uden at forstyrre nogen.

Lydindstillingerne på Secrets Of The Forest er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Secrets Of The Forest Symbolerne

På Secrets Of The Forest spilleautomat er der 10 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Secrets of the Forest Logo
 • Violet Pixie
 • Blonde Pixie
 • Brunette Pixie
 • Ace and King
 • Queen

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Secrets Of The Forest wild symbol
 • Free Games freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Secrets of the Forest Logo. Får du Secrets of the Forest Logo 5 gange på alle de 99 spillelinjer vil du få 5000 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 99 spillelinjer, vil 5 Secrets of the Forest Logo symboler give dig 5000 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Secrets Of The Forest’s størst udbetalende symbol:

Violet Pixie er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 1000 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 5kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 5000kr. Blonde Pixie er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 400 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 2000kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Brunette Pixie og Ace and King ganger din indsats med henholdsvis 300 og 100. Og selv Queen som er det lavest betalende, vil give dig 75 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

På Secrets Of The Forest er der et Free Games symbol, specielt til free spins.

Secrets Of The Forest Betalingslinjer

Secrets Of The Forest video spillemaskine og 5 hjul og 99 spillelinjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.Vælg hvor mange linjer du vil spille på ved at ændre på antallet af aktive spillelinjer.

play Secrets Of The Forest online Spil Secrets Of The Forest nu 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Du læser betalingslinjerne fra venstre til højre.
 • Man skal mindst have 3 ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Et wild/joker symbol erstatter ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Betalingslinjer skal være aktiveret for at du kan få gevinst dem. Får du en vinderkombination på en betalingslinje som du ikke har aktiveret, vil der ikke blive udbetalt gevinst.

Kort om Secrets Of The Forest’s Hjul

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på IGT spil. Men bare fordi hjulene på Secrets Of The Forest kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

På de 5 hjul, vil du se 10 standard symboler inklusive et wild symbol.

Findes der en fastsat Secrets Of The Forest Jackpot?

Der er ingen fastsat Secrets Of The Forest jackpot. Men i stedet har IGT inkluderet et Secrets of the Forest Logo symbol som kan gange din indsats med 5000. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 100000kr hvis du satser maks. på 5kr per linje eller mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv Secrets Of The Forest jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette IGT spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Secrets Of The Forest er en spillemaskine fra IGT. Den er lige til og visuelt facinerende. På Secrets Of The Forest finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Secrets Of The Forest er så eftertragtet.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Secrets Of The Forest ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Gider du ikke bruge for meget tid når du skal prøve et spil. Så er LeoVegas et rigtigt godt valg, her er det nemlig ikke nødvendigt med Secrets Of The Forest download. Prøv Secrets Of The Forest eller et af IGT’s andre interessante spil, gratis hos LeoVegas. Eller hvis du har mod på det så sats dine egne penge på Secrets Of The Forest.

Fordelen ved dette online casino er, at du ikke behøver LeoVegas download. Spil Secrets Of The Forest direkte i din browser i stedet. Sammen med andre IGT spil, kan du prøve Secrets Of The Forest i en gratis version. Men husk at du skal spille Secrets Of The Forest for rigtige penge, hvis du vil gøre krav på gevinsten hos LeoVegas.

Sådan bruges Knapperne

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Secrets Of The Forest og de fleste andre IGT spil:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert video spil er knappen der starter spillet. I Secrets Of The Forest er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde mønter som udbetalt er 100000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Secrets Of The Forest:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Secrets Of The Forest
 • Juster lydstyrken på Secrets Of The Forest

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

IGT har dog ikke tilføjet denne funktion, men det begrænser ikke de 5 hjuls effektivitet.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Secrets Of The Forest, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Secrets Of The Forest’s sjove features. Sæt Secrets Of The Forest på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. IGT lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Min. Indsats

Inden du opretter en LeoVegas konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Secrets Of The Forest, når man spiller for rigtige penge.

IGT har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du selv sænke antallet af mønter.

Hvis du ikke har lyst til at spille for en høj indsats, har IGT gjort det muligt at spille for helt ned til 0.1kr per linje. Så i alt 0.1kr, hvis du satser på alle 99 linjer.

Du behøver ikke at spille på alle 99 linjer. Men hvis du vil vinde stort, skal du også satse stort. Hvis du kun vælger 1 af dem, vil det ikke være en fordel i forhold til at vinde Secrets Of The Forest’s jackpot eller bonusspil.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Secrets Of The Forest for maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Secrets Of The Forest. Selvom det ikke er en stor ulempe, kunne IGT godt lave dette video spil endnu bedre ved at tilføje en Maks. Indsats knap. Maks. indsats på Secrets Of The Forest er mønter – 1 mønter på hver af de 99 betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på kr, er maks. indsats 495kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Secrets Of The Forest’s tilbagebetalingsprocent er et stykke under gennemsnittet – 94.9%.

Særlige Funktioner på Secrets Of The Forest

Scatter

Dette IGT spil har ingen Scatter.

Wild

Secrets Of The Forest’s wild symbol erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Violet Pixie symboler plus et Wild symbol, svarer det til 5 ens Violet Pixie symboler, og vil blive belønnet med 1000 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Secrets Of The Forest

Sådan her ser wild symbolet ud.

Ekspanderende Wild

Secrets Of The Forest har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Secrets Of The Forest.

Stacked Wild

Det er lidt nedern at Secrets Of The Forest ikke har et stablet wild symbol, men gevinster som 5000 gange linjeindsatsen bør alligevel gøre dagen lidt lysere.

Overlay Wild

Secrets Of The Forest har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 10 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Secrets Of The Forest’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Secrets of the Forest Logo symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 5000 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Violet Pixie symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 1000. Får du fyldt en gevinstlinje med Blonde Pixie symboler, vil du få udbetalt 400 gange din indsats. Efterfølgende er der Brunette Pixie som giver dig 300 gange din indsats. Dernæst kan 5 Ace and King symboler, give dig ganske fin gevinst på 100 gange din linjeindsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Queen. Men selv en gevinst på 75 gange din indsats, er da værd at få med.

Secrets Of The Forest online gratis Spil Secrets Of The Forest nu 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Secrets Of The Forest? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har IGT givet dig et par valgmuligheder.

 • Forhøj eller sænk antallet af aktive spillelinjer
 • Juster indsats niveauet
 • Du kan angive beløb for indsats per linje

Med samtlige 99 linjer, er dine vinderchancer størst. Men foretrækker du lave indsatser, kan du vælge at satse på ned til 1.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 99 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Er møntværdien fastsat?

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden, vælge hvor mange betalingslinjer du vil satse på.

Multiplikator Funktionen

Secrets Of The Forest har desværre ikke en multiplikator funktion, men til gengæld er der Tumbling Reels funktionen som kan hjælpe til at udløse flere gevinster i samme spin.

Bonusspil og Særlige Features

Er der nogle særlige funktioner på Secrets Of The Forest?

Har Secrets Of The Forest et Bonusspil?

Spil Secrets Of The Forest ved LeoVegas 

Secrets Of The Forest Gamble Funktion

Desværre, er der ingen gamble feature på Secrets Of The Forest. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette IGT spil.

Kan man udløse Gratis Spins på Secrets Of The Forest?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Secrets Of The Forest. Men til gengæld, har IGT lavet en gratis spins funktion på Secrets Of The Forest. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Secrets Of The Forest i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

De 4 gratis spins under spillet er en fantastisk funktion. Det betyder nemlig at du kan få endnu flere gevinster på Secrets Of The Forest.

Selvom det ikke er meget med de 50 LeoVegas gratis spins, som Secrets Of The Forest tilbyder. Udbetaler disse gratis spins ganske pænt: Endvidere, får alle nye kunder 50 spins på Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild for at oprette en konto.

Visuelle Oplevelse på Secrets Of The Forest

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Vælge antal betalingslinjer
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se Secrets Of The Forest’s regler

Når man tænker på Fairy Tale-tema spilleautomater, tænker man på IGT’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Secrets Of The Forest kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Spil Secrets Of The Forest Online for Penge

Mens der er mange video spilleautomater hos LeoVegas der bugner af prangende funktioner, er Secrets Of The Forest ikke en af dem. Intet der stjæler dit fokus fra at vinde jackpot gevinsten.

Sådan spiller man Secrets Of The Forest med rigtige penge:

Spil Secrets Of The Forest online for rigtige penge efter du har oprettet din LeoVegas konto. Det vil ikke tage mere end 5 minutter. Følg blot trinene her:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Secrets Of The Forest med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Secrets Of The Forest Gevinst

Når du gerne vil udbetale din Secrets Of The Forest gevinst fra din LeoVegas konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Skrill. Kontakt LeoVegas kundeservice support, hvis du oplever problemer.

Du kan godt udbetale din Secrets Of The Forest gevinst med en 125% LeoVegas velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 35. Læs alt om gennemspilningskravet under LeoVegas Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i Secrets Of The Forest’s Info afsnit.

Kan jeg prøve Secrets Of The Forest gratis?

Hos LeoVegas kan du prøve samtlige IGT spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Secrets Of The Forest online for sjov på din computer eller mobil.

Kan man spille Secrets Of The Forest gratis og samtidig vinde rigtige penge?

Vind rigtige penge på Secrets Of The Forest spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men netop det er muligt med en LeoVegas gratis bonus

Kan man spille Secrets Of The Forest med en LeoVegas gratis bonus?

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Secrets Of The Forest. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Findes Secrets Of The Forest mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Det kan du tro. LeoVegas har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Secrets Of The Forest app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Secrets Of The Forest på din iPad.

Du finder mange IGT spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Bemærk at LeoVegas har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Secrets Of The Forest eller andre Magic tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Secrets Of The Forest’s Maksimale Udbetaling

Vil du gerne vide mere om Secrets Of The Forest’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten ved at bruge yes, kan du finde alt udbetalings info. Her vil du se Secrets of the Forest Logo som udbetaler den højeste gevinst på 5000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Secrets Of The Forest gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Kan en Secrets Of The Forest strategi give gevinst?

Ingen Secrets Of The Forest strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Secrets Of The Forest’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Secrets Of The Forest’s 5 hjul og 99 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Tilbagebetalingsprocenten varierer fra spil til spil. Secrets Of The Forest har en temmelig middel udbetaling på 94.9%, hvilket ikke er i toppen af IGT’s spilleautomater.

På Secrets Of The Forest får du en god udbetalingsprocent på 94.9%, samtidig udbetaler den hyppigt mindre gevinster.

Om IGT:

 • Grundlægger: William Redd
 • Grundlagt: 1974
 • Adresse: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
 • Forretnings Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Hjemmeside: www.IGT.com
Spil Secrets Of The Forest nu