Vind på Siberian Storm Online

Spil Siberian Storm hos LeoVegas 

Spil Siberian Storm hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Siberian Storm Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Siberian Storm online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille IGT’s Siberian Storm i ekstra lang tid.

Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Siberian Storm spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

LeoVegas Velkomstbonus

Som ny bruger får du en attraktiv LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder en gratis LeoVegas bonus på 50kr. Alt du skal gøre er at oprette en konto, så kan du få op til 50kr. Desuden, byder LeoVegas på mange andre kampagne tilbud.

Hvad med en LeoVegas velkomstbonus? 125% mere oven i det beløb du indbetaler – er det LeoVegas tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 50kr. Det er let at indbetale til din LeoVegas konto, en Skrill konto kan bruges. LeoVegas giver dig mulighed for bruge disse penge på IGT spil, blandt andet Siberian Storm spillemaskine som har en minimum linjeindsats på kr. Spil løs til din 125% bonus er sluppet op.

Spil Siberian Storm hos LeoVegas 

Overblik

Hvis du er på udkig efter en god 720 måder at vinde spillemaskine, så spil Siberian Storm online hos LeoVegas. Med ganske fin grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 720 måder at vinde, samt gevinster på 2500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Siberian Storm’s sjove Nature-tema med til at sørge for.

Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 1000 gange din indsats på Siberian Storm spillemaskine, eller få gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, det kan du få med en min. indsats på bare per betalingslinje.

Siberian Storm Features

Siberian Storm er meget mere end bare en spillemaskine som kun Wilderness fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Siberian Storm kan tilbyde.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, samt 22 symboler med en wild og en scatter på denne 720 måder at vinde spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 1000 gange din linjeindsats. Minimum tilbagebetaling til spilleren er 92.52%, men kan snige sig op på 96%.

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Siberian Storm online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Siberian Storm app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Baggrundshistorien

I 2011 blev Siberian Storm udviklet af IGT, som også i dag har licens på spillet. IGT opdaterer jævnligt dettee 720 måder at vinde spil, for at holde Siberian Storm så gnidningsløst som muligt.

Grundregler

Her ser du en oversigt over reglerne for Siberian Storm:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 720 måder at vinde betalingslinjer
 • Alle kombinationer fra begge veje udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 22 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Siberian Storm giver 8 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er 50
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan kommer jeg i gang med at spille?

På Siberian Storm, er målet at få mindst 3 ens symboler, og helt op til 5 på række fra begge veje. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Siberian Storm anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Siberian Storm spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Første skridt er, at vælge hvordan og hvor du vil spille. Casinoet her tilbyder dig en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Siberian Storm, da du så kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Siberian Storm på deres website samt mobile site.

Vil du spille Siberian Storm for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at vælge møntværdi. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 3 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På Siberian Storm er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 720 måder at vinde.

Følg guiden trin for trin for at spille Siberian Storm:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Du finder 720 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 720, hvilket vil sige at der altid er 720 aktive linjer. Dette betyder ikke at Siberian Storm begrænser dit spil. Spil Siberian Storm online med en god indsats på de 720 måder at vinde, og måske bliver du den heldige vinder af 2500000kr.

Linjerne her udbetaler fra begge veje, hvilket er det mest almindelige på 720 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Siberian Storm gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 720 måder at vinde spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

På Siberian Storm kan vælge værdien af hver mønt. Dette kaldes for det meste for møntværdi, men andre gange figurere det som møntstørrelse. Det er dog ligetil – et par klik og så har du valgt din møntværdi. Standardindstillingerne begynder ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 100kr – den største møntværdi.

Her er standardindstillingen sat til 720 spillelinjer, men du kan selv vælge indstillingen for møntværdien og stadig kunne udløse Siberian Storm’s jackpot gevinst på og stadig få din linjeindsats ganget med 1000.

 • Er din ønskede møntværdi indstillet, så gå videre til valg af indsats per linje.

IGT har besluttet at holde mønt indstillingen i Siberian Storm fast – du kan derfor kun satse per linje.

Når der spilles Siberian Storm vil det altid være med alle 720 måder at vinde. I spillet her, har IGT nemlig ikke gjort det muligt at indstille det til færre. Måske vil de gøre det på en ny version af Siberian Storm.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Siberian Storm forbliver som før. Desværre, har IGT valgt ikke have en autospil knap på denne ways to win. Derfor er det nødvendigt fortsat at klikke på Spin, hvis du vil have flere spins på Siberian Storm.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Siberian Storm spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

På Siberian Storm er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde IGT burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Siberian Storm spillet.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Siberian Storm uden at forstyrre nogen.

På Siberian Storm er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Symboler på Siberian Storm

På Siberian Storm spilleautomat er der i alt 22 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Siberian Storm Logo
 • Tiger
 • White Tiger
 • Amulet
 • Blowing Horn and Blue Charm
 • Purple and Green Charm

Derudover vil du også finde:

 • Tiger wild symbol
 • Siberian Storm scatter symbol
 • Tiger’s Eye freespins symbol

Siberian Storm Logo er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Siberian Storm Logo 5 gange på de 720 måder at vinde vil gevinsten være 1000 gange din indsats. Spiller du med en indsats på 50 på samtlige 720 måder at vinde, vil 5 Siberian Storm Logo symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Siberian Storm’s højst betalende symbol:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Tiger. Satser du kr per linje, kan du nemlig vinde 400 gange din indsats, og satser kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Derefter er der det gavmilde White Tiger symbol, som belønner dig med en gevinst på 300 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men som kan forøge din saldo med kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Skulle du få symbolerne Amulet og Blowing Horn and Blue Charm kan din indsats blive ganget med henholdsvis 125 og 100. Får du det dårligst betalende symbol: Purple and Green Charm 5 gange, udløses en gevinst på 50 gange din indsats.

Udover Tiger symbolet, har Siberian Storm et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Siberian Storm. Men alene kan Scatter symbolet gange din indsats med 50.

Symbolet Tiger’s Eye på Siberian Storm udløser free spins.

Gevinstlinjer

Siberian Storm er en spillemaskine med 720 måder at vinde.

Du indstiller selv møntværdi ved at bruge knapperne nederst.

Her på spillet er der ingen egentlige betalingslinjer, i stedet får du 720 måder at vinde. Enhver vinderkombination bestående af mindst 3 ens symboler på række, giver gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. Der er altså stor chance for gevinst med de 22 symboler på Siberian Storm.

Siberian Storm er et spil med 720 måder at vinde, derfor skal du ikke slå betalingslinjerne til og fra. Der vil altid være 720 aktive gevinst kombinationer..

Møntværdi knappen på Siberian Storm kan du bruge til at indstille beløbet for din indsats.

play Siberian Storm online Spil Siberian Storm nu 

Sådan får du mest ud af Siberian Storm’s betalingslinjer:

 • Du læser betalingslinjerne fra begge veje.
 • Man skal mindst have 3 ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Et wild/joker symbol erstatter ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler giver gevinst på alle linje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Alle de 720 måder at vinde på Siberian Storm er fastsat. Det vil sige at du ikke kan deaktivere dem, de vil derfor altid være aktive. Da alle betalingslinjerne er aktive, vil du også få gevinst hver gang du får 3 ens symboler på en linje.

Spillets Hjul

Her har vi en ways to win hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. IGT udviklede Siberian Storm med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Der er 22 almindelige symboler på Siberian Storm herunder et wild og et scatter symbol.

Detaljer om den faste Siberian Storm Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Siberian Storm jackpot, men det betyder ikke at IGT ikke har inkluderet gode gevinster. Siberian Storm Logo symbolet udløser den største gevinst – 1000 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 2500000kr med maks. indsats 50 i mønter.

Siberian Storm’s Progressive Jackpot

Du finder ingen progressiv Siberian Storm jackpot. Det kan dog være at, Siberian Storm er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette IGT spil.

Info om IGT’s Spillemaskiner

Siberian Storm er en spillemaskine med et lille twist. På Siberian Storm er der nemlig 720 måder at vinde. Læs meget mere om hvordan du spiller på de 720 måder at vinde betalingslinjer i afsnittet ovenfor.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Dette IGT spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Spil Siberian Storm med eller uden download?

Et af de casinoer der udbyder IGT’s spil, er det populære casino; LeoVegas. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade LeoVegas software, for at spille Siberian Storm. Hos de fleste casinoer som udbyder Siberian Storm kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Siberian Storm gratis eller skifte til spil for rigtige penge på Siberian Storm.

Der er ingen grund til at bekymre sig om LeoVegas download. Hos LeoVegas spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Siberian Storm gratis, inden du satser dine egne penge. For hos LeoVegas kan du prøve en gratis version af samtlige IGT spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Hvad Bruges Siberian Storm’s Knapper Til?

Forklaring af knappernes funktioner på Siberian Storm:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige 720 måder at vinde spil er start knappen. På Siberian Storm hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Siberian Storm:

 • Indstil lydniveauet på Siberian Storm
 • Indstil antal mønter
 • Brug info ikonet for at læse mere om Siberian Storm, såsom regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins afgjort, så brug Turbo funktionen.

Desværre har IGT ikke tilføjet Turbo funktion på Siberian Storm

Information Fanen

Find flere informationer om Siberian Storm samt en gevinstoversigt, ved at klikke på Info knappen.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Men desværre kan du ikke bruge denne funktion på Siberian Storm. IGT har nemlig ikke inkluderet en autospil knap.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Siberian Storm for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 10000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Siberian Storm.

Der er ingen Sats En knap på Siberian Storm til at indstille indsatsen til minimum, derfor er det nødvendigt at gøre det ved hjælp af Siberian Storm’s indstillinger.

IGT har været så venlige, at man kan spille for en indsats helt ned til 0.1kr. Hvilket er perfekt hvis man er lidt usikker på Siberian Storm, og gerne lige vil prøve spillet for en lav indsats.

IGT har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Siberian Storm. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 720 måder at vinde er at, dine chancer for at udløse Siberian Storm’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 5kr, og samtidig have mulighed for at udløse IGT’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Vil du gerne spille Siberian Storm med maks. indsats – for at vinde store gevinster og ekstra features, så skal du manuelt indstille den din indsats til maks. værdi. På Siberian Storm er maks. indsats 50 mønter, altså mønter på samtlige 720 måder at vinde linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 5000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Siberian Storm’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I 720 måder at vinde spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Siberian Storm, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Tilbagebetalingsprocenten på Siberian Storm er bestemt ikke dårlig – en fin 92.52 til 96%.

Særlige Funktioner på Siberian Storm

IGT har givet spillet her et wild samt scatter symbol. Herunder kan du læse mere om dem.

Scatter

Siberian Storm har et scatter symbol som hedder Scatter. Det kan gange din indsats med 50.

Her ses et billede af scatter symbolet:

spil Siberian Storm gratis

Wild

Hold øje med Wild symbolet Tiger , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Tiger symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Siberian Storm.

vind rigtige penge på Siberian Storm

Her kan du se hvordan Tiger symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Siberian Storm. Men du kan du nyde Siberian Storm’s mange sjove features.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Siberian Storm. Til gengæld du kan vinde op til 1000 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Gevinstoversigt

Hvis du er interesseret i alle Siberian Storm’s udbetalingsdetaljer, så tjek gevinstoversigten, som IGT har gjort let tilgængelig ved et klik på yes knappen. Hvad du vil få at se der er de 22 symboler samt en forklaring af deres udbetalinger. Det symbol der er mest værd er Siberian Storm Logo, som vil belønne dig med 1000 gange din indsats ligeså snart du får 5 af dem. Får du det samme antal Tiger symboler på en af de 720 måder at vinde, vil din saldo stige med 400 gange din indsats per linje. Der er også mindre gevinster, som White Tiger der stadig udbetaler fint, med 300 gange linjeindsatsen for 5 af de samme symboler. Selv symboler som Amulet og Blowing Horn and Blue Charm er ganske indbringende – med gevinster på henholdsvis 125 og 100 gange indsatsen. Men også hvis du får 5 af det lavest betalende symbol; Purple and Green Charm, vil du nyde godt af en LeoVegas’s spilkonto booster på 50 gange indsatsen per linje. Hvilket bestemt ikke er dårligt, mange andre 720 måder at vinde spil udbetaler ikke nær så godt.

Siberian Storm online gratis Spil Siberian Storm nu 

Indsats Størrelse

Det er enkelt at vælge størrelsen af din indsats på Siberian Storm. Det kræver kun et par klik, og IGT har givet dig flere valgmuligheder.

 • Vælg hvor meget en mønt er værd

På Siberian Storm kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 720 aktive gevinstlinjer.

Er der en fast møntværdi?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

På Siberian Storm kan du satse fra 5kr, op til 5000kr som er den højste indsats du kan vælge. Du kan let indstille din ønskede møntværdi ved at bruge yes knappen. For at tilpasse din indsats, kan du indstille møntværdien den starter fra 0.1kr og går op til 100kr.

Gevinst med Siberian Storm’s multiplikator

Mens mange IGT spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Siberian Storm’s 1000 gange linjegevinst, har Siberian Storm ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette 720 måder at vinde spil ville virkelig havde været bedre med.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 50 og 1000, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Multiplikatoren ville have være rart at have, men du finder ikke sådan en på denne 720 måder at vinde spillemaskine. Beklageligvis kan dette Wilderness spil ikke udløse en multiplikator bonus.

Siberian Storm’s Bonusspil og Free Spins

Hvad kan vi forvente af dette IGT spil?

Bonusser på Siberian Storm

Spil Siberian Storm nu 

Dobbelt eller Intet Funktion på Siberian Storm

IGT har ikke inkluderet en gamble funktion på Siberian Storm. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en 720 måder at vinde spillemaskine, fordi så kan du spinde de 5 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Hvad er Siberian Storm Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Siberian Storm free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 50 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Siberian Storm. Men bare rolig, IGT har sørget for at inkludere et ekstra Siberian Storm free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Siberian Storm, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Ja! Du vil helt sikkert få det sjovt med de 8 free spins som du kan vinde på Siberian Storm.

Det kan lyde som et nærigt antal, især da mange andre IGT spillemaskiner tilbyder flere free spins.Desuden, kan du få 50 spins på Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild for at tilmelde dig. Fordelen ved LeoVegas free spins er at de udbetaler temmelig godt:

Grafikken på Siberian Storm

Selvom måder at vinde spilleautomater som dette LeoVegas spil altid fokusere mere på hyppige gevinster, vil Siberian Storm’s grafik uden tvivl fange din interesse. Foruden de 22 sjove symboler, er der forskellige funktioner der gør dig i stand til:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Justere møntværdien
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se Siberian Storm’s regler

Spil Siberian Storm for Rigtige Penge

Flere af IGT’s 720 måder at vinde spilleautomater er visuelt virkelig flotte, men Siberian Storm er ikke en af dem. I stedet kan du holde fokus på at vinde top gevinsten på mønter per spin, vel vidende at hver mønt er op til 100kr værd.

Sådan kan Siberian Storm spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Opret en LeoVegas konto og spil Siberian Storm online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Siberian Storm med LeoVegas’s casino penge

Udbetal din LeoVegas Gevinst

Gevinsten du får på Siberian Storm, kan med det samme ses på din LeoVegas konto. Beløbet kan derefter udbetales ved at bruge Skrill. Der vil normalt være en beløbsgrænse, du kan forhøre dig hos LeoVegas support hvis du er i tvivl.

For at kunne udbetale din Siberian Storm gevinst efter at have modtaget den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 35. For din egen skyld, bør du altid læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din LeoVegas bonus. Du finder ingen information om dette i Siberian Storm’s Info afsnit.

Hvordan kan jeg spille Siberian Storm gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette enkle spil for sjov. Spil Siberian Storm online på din computer eller på din mobil.

Det er god idé at lære Siberian Storm at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 50kr eller mere, men med en møntværdi på 0.1kr kan du godt blive underholdt af Siberian Storm et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Kan man virkelig spille Siberian Storm spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden krav om Indskud

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette spil med intet mindre end 720 vinderkombinationer. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille IGT spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Siberian Storm online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Siberian Storm kan udløse gevinst på op til 2500000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Kan man spille Siberian Storm mobil?

Ja, der findes en LeoVegas app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Siberian Storm et par minutter efter. Siberian Storm mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96% – blot i en mindre udgave.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Siberian Storm på din iPad.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et par minutter at downloade den og så kan du spille IGT’s spil .

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille IGT spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Modtag en Mobil Bonus

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men LeoVegas tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil Nature-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med IGT spil, så hvis der er behov for forbedring på LeoVegas, er det her.

Bedste Gevinst på Siberian Storm

Den er ikke let at få, men Siberian Storm’s topgevinst på 1000 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Siberian Storm Logo symboler. Satser du mønter på hver linje med en møntværdi på 100kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Siberian Storm’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Findes der Siberian Storm tricks der forbedre gevinstchancen?

Der er med garanti ingen Siberian Storm tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette 720 måder at vinde spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. Siberian Storm’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Siberian Storm’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Siberian Storm samt andre IGT spil.

Siberian Storm har en udbetalingsprocent på 96%, så disse 720 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Siberian Storm kommer ikke så ofte, men til gengæld er de værd at vente på.

Om IGT:

 • Grundlægger: William Redd
 • Grundlagt: 1974
 • Adresse: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
 • Forretnings Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Hjemmeside: www.IGT.com
Spil Siberian Storm nu