Anmeldelse af Triple Diamond Online Spilleautomat

Spil Triple Diamond hos LeoVegas 

Spil Triple Diamond nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Triple Diamond Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en LeoVegas bonus. Men sådan er det ikke hos LeoVegas. Selvom de tilbyder op til 10000kr i velkomstbonus, behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få denne 125% bonus. Spil Triple Diamond online efter du har oprettet en LeoVegas konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 125% bonus op til 10000.

Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Triple Diamond spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Ny bruger LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Triple Diamond spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige IGT spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Vil du have en LeoVegas bonus? For at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 50kr og din saldo vil stige med 10000kr som kan bruges til få flere spins på Triple Diamond spillemaskine.

Spil Triple Diamond hos LeoVegas 

Intro

Søger du et eventyr på en spilleautomat? Så spil Triple Diamond online – det vil give dig det du søger. Med fængende grafik, 3 hjul og 9 betalingslinjer som udbetaler op til 1199000kr, er du sikker på at blive underholdt. Triple Diamond er en af IGT’s populæreste spillemaskiner, med et Luxury tema som kan tryllebinde de fleste.

Triple Diamond spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 100 gange din indsats, få kontante gevinster på op til 1199000, alt det med en indsats fra 2 per linje.

Triple Diamond Spilfunktioner

Triple Diamond henvender sig ikke bare til Diamond fans. Lad os se nærmere på hvad Triple Diamond rent faktisk tilbyder.

Du finder en masse sjove features som samt 5 symboler og et wild symbol også kendt som joker på denne classic spillemaskine.

Jackpotten er på 100 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren er 95.06%.

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Triple Diamond online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Triple Diamond app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Historien bag Triple Diamond

Oprindeligt blev Triple Diamond udgivet og udviklet i 2014, af IGT som stadig har licens på spillet. IGT opdaterer regelmæssigt denne classic, så spilleren altid får en god Triple Diamond oplevelse.

Spil Information

Du ser her en liste over reglerne for Triple Diamond:

 • Du skal have minimum 1 af samme symbol på en af de 9 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer som du har valgt
 • Wild symbolet erstatter alle de 5 symboler
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Mindste indsats er
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Hvordan kan jeg spille Triple Diamond?

På Triple Diamond er målet at få mellem 1 og 3 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare Triple Diamond, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Triple Diamond online og vinde kontante gevinster.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Triple Diamond for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 1199000kr. Prøv Triple Diamond hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Vil du kun spille Triple Diamond for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få min. 1 af de samme symboler på en spillelinje, og med 3 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot klikke på Spin, så sætter de 3 hjul i gang.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 3 ens symboler på en spillelinje. På Triple Diamond classic kan du på knapperne indstille antallet af aktive spillelinjer. For det største gevinst, skal du spille på alle 9 spillelinjer.

Trin for trin guide til Triple Diamond:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du ønsker at spille på.

I Triple Diamond spillet er der 9 spillelinjer fordelt over 3 hjul. Det betyder at du kan vælge at spille på imellem 1 til 9 linjer. For at øge din gevinstchance, så spil Triple Diamond online med alle 9 spillelinjer aktiveret.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spilleautomater. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Tværtimod er der spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 9 linjer.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

For at spille Triple Diamond med rigtige penge hos LeoVegas, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Triple Diamond er dette meget simpelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Når det kommer til betalingslinjerne, slipper du for at skulle bekymre dig om noget. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder Triple Diamond’s jackpot på 100 gange din linjeindsats.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

IGT har besluttet at holde mønt indstillingen i Triple Diamond fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Man kan vælge at spille på alle 9 linjer, eller sætte antallet ned til 1. Brug spillelinje knapperne til at slå flere eller færre til.

Vil du finindstille din indsats på Triple Diamond, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Sådan kan du styre din indsats og satse på mellem 2kr og 1000kr per linje. Den relative store maks. indsats på 1000kr per linje, antyder at IGT har rettet Triple Diamond spillet mod folk som satser stort.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Det vil starte de 3 hjul, mens indstillingerne på Triple Diamond forbliver som du før satte dem. IGT har desværre ikke inkluderet en autospil funktion på denne classic. Så vil du fortsætte spillet på Triple Diamond, skal du selv blive ved med at klikke på Spin.

 • Inden du begynder at spille Triple Diamond spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

På Triple Diamond er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde IGT burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Triple Diamond spillet.

Vil du slukke for lyden på Triple Diamond, kan du gøre det ved at klikke på mute. Det er gode nyheder – som kan fri dig for Triple Diamond’s evige summen af liv.

På Triple Diamond kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Triple Diamond Symbolerne

På Triple Diamond spilleautomat er der i alt 5 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Red Seven
 • Triple BAR
 • Double BAR
 • Single BAR

Oven i dem, er der også:

 • Triple Diamond Logo wild symbol

Red Seven er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Red Seven 3 gange på alle de 9 spillelinjer vil du få udbetalt 100 gange din indsats. Med en indsats på på alle 9 spillelinjer, vil 3 Red Seven symboler udbetale 100 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses Triple Diamond’s højst udbetalende symbol:

Det næstbedst symbol er Triple BAR. Når du satser 2kr per linje, får du udbetalt 40 gange din indsats, men du vælger at satse 1000kr per linje og får 3 af disse symboler, kan du vinde 40000kr. Der er også det gavmilde Double BAR symbol, som giver dig 20 gange din indsats selv ved min. indsats på 2kr per linje, men som kan øge din saldo med 20000kr, hvis 3 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Får du 3 af det lavest betalende symbol: Single BAR, vil du blive beløbbet med 10 gange din indsats.

Om Triple Diamond’s Linjer

Triple Diamond spilleautomat har 3 hjul og 9 spillelinjer.

Linjerne der løber hen over de 3 hjul på denne classic kaldes også for gevinstlinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.Men du vælger selv hvor mange linjer du vil satse på ved at ændre på antallet af aktive linjer.

play Triple Diamond online Spil Triple Diamond hos LeoVegas 

Hvordan virker Triple Diamond’s betalingslinjer:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Triple Diamond.
 • Få mindst 1 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • Du skal slå betalingslinjerne til for at du kan få gevinst på dem. Lander en vinderkombination på en spillelinje som du ikke har satset på, bliver der ikke udbetalt gevinst.

Overblik over Triple Diamond’s Hjul

IGT har givet denne classic 3 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Triple Diamond henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Du kan vinde med 5 symboler på Triple Diamond inklusive et wild symbol.

Triple Diamond Jackpot

Det er meget almindeligt, at classic spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Triple Diamond jackpot. Men til gengæld er der Red Seven symbolet som udløser en stor gevinst på 100 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 1199000kr i kontanter for maks. indsats på 1000kr per linje som er i mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Der er ingen progressiv Triple Diamond jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette IGT spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Er Triple Diamond en Klassisk eller Video Spilleautomat?

Triple Diamond er et eksempel på en klassisk spilleautomat. Som er designet til at give dig følelsen af at være i Las Vegas. Den har måske ikke ligeså mange features som IGT’s spillemaskiner, men i stedet tilbyder Triple Diamond enkelhed og fine præmier.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. IGT har ikke investeret så meget i Triple Diamond, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver IGT’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Er LeoVegas download et must?

Skal du vælge et sted at spille Triple Diamond, er det altid bedre hos et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt med Triple Diamond download, da det tager tid og er besværligt. På de fleste online casinoer kan du prøve Triple Diamond gratis, og hos LeoVegas kan både spille gratis og for rigtige penge. Prøv IGT’s spil gratis – eller spille for penge på Triple Diamond.

Du behøver ikke LeoVegas download, i stedet spiller du bare direkte på LeoVegas’s site. Det betyder, du bare et par klik fra at vinde 1199000kr. Og du kan endda prøve Triple Diamond helt gratis hos LeoVegas. Men så længe du kun spiller for sjov, vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din LeoVegas konto.

Info om Triple Diamond’s Knapper

Her er et par tips til hvordan du bruger Triple Diamond’s knapper:

Start Knappen

Den vigtigste knap på Triple Diamond er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 1199000kr. De andre knapper på Triple Diamond som du bør kende er:

 • Lydstyrke indstillingen på Triple Diamond
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Triple Diamond

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af så kan du bruge Turbo knappen.

På Triple Diamond er der ingen Turbo knap, men det passer heller ikke til det klassiske design.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Triple Diamond’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne IGT classic og få mest muligt ud af at spille Triple Diamond hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 3 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. Men der er desværre ikke autospil på Triple Diamond. Så du skal stadig klikke på Spin knappen, for at starte Triple Diamond.

Min. Indsats

Hvis du beslutter dig for at åbne en spilkonto, i form af 10000kr, bør du først tjekke Triple Diamond’s minimums indsats.

Dette særlige Diamond spil har ikke en Sats En knap, men du kan selv indstille den til 2kr.

På Triple Diamond kan du spille med en møntværdi helt ned til 2kr. Hvis du ganger det med 9 betalingslinjer får du en minimums indsats på 2kr, hvis du satser på alle betalingslinjer.

På Triple Diamond kan du indstille antallet af aktive betalingslinjer fra 9 linjer ned til 1. Men det anbefales at du beholder så mange aktive linjer som muligt, fordi der så udløses flere gevinster.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Triple Diamond med maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Triple Diamond. Maks. indsats er mønter eller 1 mønter på hver af de 9 spillelinjer. Maks. indsats i kontant afhænger af møntværdien. Da den maksimale møntværdi er kr, er den maksimale indsats 9000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne klassiske spilleautomat bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. Triple Diamond udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

Du kan forvente en god tilbagebetalingsprocent på Triple Diamond – på en fin 95.06%.

Særlige Funktioner på Triple Diamond

Scatter

Det havde selvfølgelig været rart med et scatter symbol, men det er der ikke på Triple Diamond.

Wild

Hold øje med Wild symbolet Triple Diamond Logo , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Triple Diamond Logo symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Triple Diamond.

vind rigtige penge på Triple Diamond

Sådan her ser Triple Diamond Logo symbolet ud.

Ekspanderende Wild

Triple Diamond ville nok have været sjovere hvis IGT havde givet den en ekspanderende wild, men det har den desværre ikke.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Triple Diamond, kan du stadig få gode gevinster helt op til 100 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 3 hjul. Men det kan jo være at IGT beslutter sig for at give Triple Diamond et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Triple Diamond’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Triple Diamond’s størst udbetalende symbol er Red Seven. Er du heldig at få 3 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 100 gange din linjeindsats. Dernæst kommer Triple BAR symbolet med en attraktiv gevinst på 40 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 3 Double BAR symboler på en aktiv spillelinje, vil din LeoVegas konto stige med 20 gange din indsats . Det dårligst udbetalende af de 5 symboler er Single BAR. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 10.

Triple Diamond online gratis Spil Triple Diamond hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Hvis Triple Diamond har fanget din interesse, måske på grund af dens ret hyppige gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Fastsættelse af aktive gevinstlinjer
 • Indstilling af indsats niveau
 • Indstilling af beløb for indsats per linje

Der er 9 betalingslinjer på dette spil, men du behøver ikke at aktivere dem alle. IGT har gjort det muligt for dig at vælge helt ned til 1. Men som du sikkert ved, påvirker det dine vinderchancer, så det er altid bedre at satse på dem alle.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 9 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Er der en fast møntværdi?

Det er vigtigt at vide hvor meget du står til at vinde, derfor har IGT gjort det muligt for dig at bestemme værdien af dine mønter i dette klassiske spil.

Triple Diamond’s Multiplikator

Mens mange IGT spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Triple Diamond’s 100 gange linjegevinst, har Triple Diamond ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette classic spil ville virkelig havde været bedre med.

Gratis Spins og Bonusspil på Triple Diamond

Hvad tilbyder Triple Diamond?

Har Triple Diamond et Bonusspil?

Spil Triple Diamond nu 

Runde

På nogle IGT spil, er der en såkaldt Gamble funktion. Dette mini-spil giver dig chancen for at fordoble din sidste gevinst, ved hjælp af en simpel form for lodtrækning eller ved at du skal gætte farven på det næste kort i bunken. Det er udelukkende baseret på held, og derfor kaldes det gamble – eller risiko, dobbelt-op, plat eller krone, rød eller sort… Hvis du gætter rigtigt, vil din sidste gevinst blive fordoblet, hvis ikke, mister du din gevinst som du valgte at gamble. Triple Diamond tilbyder ikke Dobbelt eller Intet funktionen, hvilket er en skam, for det er så sjovt. Det betyder dog, at der er intet der kommer mellem dig og din gevinst på Triple Diamond.

Hvordan får man Triple Diamond Gratis Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Triple Diamond. Så derfor er det heldigt at, IGT har inkluderet et bonusspil på Triple Diamond som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du finder ingen gratis spins på Triple Diamond. I stedet kan du få LeoVegas gratis spins til Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild – hele 50 styks. Det kræver at du først opretter en LeoVegas spilkonto og foretager et indskud.

Triple Diamond’s Visuelle Effekter

Triple Diamond er en old school spilleautomat. Enkel og ligetil, med knapper som du kan bruge til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Indstille din indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se Triple Diamond’s regler

Triple Diamond’s Lydindstilling

En af de features der får Triple Diamond til at skille sig ud er IGT’s traditionelle spilleautomat lyde. IGT har selvfølgelig valgt dem, fordi Triple Diamond er en klassisk spilleautomat. Men hvi det ikke er din kop te, kan du nemt slukke for det med et klik på Triple Diamond’s mute knap.

Spil Triple Diamond Online med Rigtige Penge

LeoVegas spillere der går op i at grafikken er god, vil være tilfredse med Triple Diamond. Det modige design, sammen medregelmæssige gevinster, gør virkelig Triple Diamond anderledes end andre spil med 9 betalingslinjer.

Sådan spilles Triple Diamond for rigtige penge:

Spil Triple Diamond online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Det tager ikke mere end 3 minutter. Sådan kan du nemt kan oprette din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Triple Diamond med LeoVegas’s casino penge

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

Er du heldig at vinde på Triple Diamond, bliver pengene tilføjet din LeoVegas konto med det samme. Derefter kan de udbetales med Skrill. Du kan også kontakte LeoVegas support hvis du har spørgsmål vedrørende udbetalingsgrænser.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Triple Diamond gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Triple Diamond’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Kan jeg prøve Triple Diamond gratis?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Triple Diamond, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Triple Diamond online på din PC eller mobil.

Hos LeoVegas’s kan du prøve samtlige IGT spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Triple Diamond for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 50kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 125% LeoVegas bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en LeoVegas bonuskode.

Kan man spille Triple Diamond gratis og samtidig vinde rigtige penge?

Kan man virkelig spille Triple Diamond spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille IGT spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Triple Diamond kan give gevinster på op til 1199000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Findes der en LeoVegas App med Triple Diamond?

Ja, du kan spille Triple Diamond mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af IGT spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Triple Diamond app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Hvis du tænkte på om LeoVegas har en app til Apple enheder, så er svaret ja. Du kan downloade den til din iPhone eller iPad i iTunes eller på LeoVegas’s website.

Det er intet problem at spille IGT spilleautomater på en Android enhed, bare download LeoVegas app i Google Play både til telefoner og tablets.

Lad vær med at køb en LeoVegas eller Triple Diamond app på en ukendt hjemmeside. Deres app er gratis – du finder den på LeoVegas.

Modtag en Triple Diamond Mobil Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste IGT fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Triple Diamond samt andre Luxury tema spil.

Triple Diamond’s Store Gevinst

Den er ikke let at få, men Triple Diamond’s topgevinst på 100 gange din indsats per betalingslinje, får du med 3 Red Seven symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Triple Diamond’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Findes der Triple Diamond tricks til at få gevinst?

Din chance for at få gevinst kan ikke forbedres via en Triple Diamond strategi. I stedet kan dette lidt enkle spil’s udbetalingsprocent samt størrelsen af LeoVegas’s house edge give dig en idé om hvor gode gevinstchancer der er. Udbetalingsprocenten på Triple Diamond viser hvor meget der bliver udbetalt i gevinster over en periode, hvor house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På Triple Diamond er den 95.06%, hvilket er acceptabelt.

På Triple Diamond udløses der ofte gevinst, men mindre beløb. Udbetalingsprocenten er på 95.06%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Hurtigt overblik over IGT:

 • Stifter: William Redd
 • Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Etableret: 1974
 • Hjemmeside: www.IGT.com
 • Hovedkontor: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
Spil Triple Diamond nu