Prøv lykken på Western Belles Online

Spil Western Belles hos LeoVegas 

Spil Western Belles hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Western Belles Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Western Belles online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på IGT spil.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Western Belles spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

LeoVegas velkomstbonus til nye spillere

Skræddersyede velkomstbonusser er vist en af LeoVegas’s specialiteter. Nye kunder kan nemlig prøve IGT spil ved at bruge en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus. Vælger du derefter at indbetale til din LeoVegas konto, vil der komme flere bonus tilbud din vej.

Men der er flere kampagnetilbud til IGT spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på Western Belles spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 50kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil Western Belles ved LeoVegas 

Spiloversigt

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Western Belles online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 40 betalingslinjer som kan udbetale op til 2500000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Western Belles er nok en af de populæreste IGT spillemaskiner. Med et Wild West tema som selv Pin-up Retro fans aldrig bliver trætte af.

Western Belles spillemaskine giver dig en chance for at vinde 500 gange din indsats, få free spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Wild Reel feature, alt sammen med en lav min. indsats på bare 0.2 per linje.

Western Belles Funktioner i Spillet

Western Belles er mere end bare en spillemaskine som kun Pin-up Retro fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Western Belles kan tilbyde.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins samt 14 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 500 gange din linjeindsats. Udbetaling til spilleren er på minimum 92.85%, mens maks. er 96.33%.

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Western Belles online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Western Belles app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Sådan blev Western Belles udviklet

IGT udgav Western Belles i 2014, og har stadig rettighederne til spillet i dag. IGT opdaterer løbende dette video spil, så Western Belles altid er den bedste udgave.

Grundregler

Du ser her en liste over reglerne for Western Belles:

 • Du skal have minimum 3 af samme symbol på en af de 40 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer som du har valgt
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 14 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins funktionen på Western Belles indeholder 5 gratis spins
 • Gratis spins kan også udløses igen under dine gratis spins
 • Mindste indsats er 1
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Western Belles

På Western Belles gælder det om at få mindst 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Western Belles, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Western Belles spillemaskine online og vinde store beløb.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

De fleste kan bedst lide at spille Western Belles for rigtige penge, af den simple grund at gevinsten på op til 2500000kr kan blive din. Spil hos LeoVegas og vind Western Belles’s top gevinst, direkte på deres website også på mobilen.

Ønsker du blot at prøve Western Belles for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke LeoVegas download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at indstille møntværdien. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje.

Følg guiden her for at spille Western Belles:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

På Western Belles finder du 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det vil sige at du kan vælge at spille på imellem 1 til 40 linjer. Spil Western Belles online med så mange spillelinjer som muligt, for at øge din chance for at vinde 2500000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder 40 aktive spillelinjer i IGT’s Western Belles.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke nærige, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Western Belles gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Sommetider kaldes det også møntstørrelse. Men IGT lader dig selv vælge værdien af hver mønt i Western Belles. Det er ganske let, du skal bare øge og sænke den ved at trykke på møntværdi knapperne. Standardindstillingerne starter ved 0.4kr, hvilket er mindste møntværdi, op til 100kr – den største møntværdi.

Mens spillelinjerne altid bør sættes til maks. antal hvis du vil vinde jackpot på Western Belles, kan du indstille møntværdien til lige det du ønsker og stadig få din linjeindsats ganget 500 gange ved gevinst.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

IGT har besluttet at have en fast mønt indstilling på Western Belles – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Her kan du vælge at satse på op til 40 linjer, eller sætte antallet ned til 1.

Du kan således styre din indsats, og satse på mellem 0.2kr og 100kr per linje. Med en relative høj maks. indsats per spillelinje på 100kr, antyder IGT at de har målrettet Western Belles mod gavmilde indsatser.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Western Belles fra før. IGT har desværre ikke inkluderet en autospil funktion på denne video. Så vil du have et spin mere på Western Belles, skal du selv blive ved med at klikke på Spin.

 • Før du begynder at spille Western Belles spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

Western Belles har ingen fuld skærm funktion. Dette burde IGT få fixet, så man kan nyde Western Belles spillet i fuld skærm.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Western Belles, så du kan spille i fred og ro.

På Western Belles er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Alle Western Belles’s Symboler

Western Belles spilleautomat har 14 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Cowgirl
 • Hat and Cowgirl Boot
 • Ace and King
 • Queen, Jack, 10 and 9

Du finder yderligere disse symboler:

 • Lipstick Mark wild symbol
 • Cowgirl in Red stacked symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Bonus freespins symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Cowgirl. Ser du Cowgirl 5 gange på en af de 40 spillelinjer vil det give dig 500 gange din indsats. Med en indsats på 200 på alle 40 spillelinjer, vil 5 Cowgirl symboler give dig 500 gange din indsats – eller mønter.

Billedet her viser Western Belles’s bedst udbetalende symbol:

Hat and Cowgirl Boot er det næstbedste symbol. Satser du 0.2kr per linje, kan du få en gevinst på 250 gange, men satser du 100kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 25000kr. Efter Hat and Cowgirl Boot er der det gavmilde Ace and King symbol, som belønner dig med en gevinst på 125 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.2kr per linje, men som kan give op til 12500kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du det dårligst betalende symbol: Queen, Jack, 10 and 9 5 gange, udløses en gevinst på 100 gange din indsats.

Et andet interessant symbol, foruden Lipstick Mark symbolet, er Bonus symbolet. Som kan erstatte de andre symboler på Western Belles i en vinderkombination. Men alene, kan Bonus symbolet give en gevinst på 2 gange din indsats.

Der er et Bonus symbol, specielt til free spins på Western Belles.

Gevinstlinjer

Western Belles video spillemaskine har 5 hjul og 40 betalingslinjer.

De linjer der løber på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.Du vælger selv hvor mange linjer du vil satse på ved at klikke på hver betalingslinje for at slå den til eller fra.

Møntværdien kan du selv indstille med møntværdi knapperne.

play Western Belles online Spil Western Belles nu 

Kort om betalingslinjer:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Western Belles.
 • Få mindst 3 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Få stablede wild symboler og vind på mere end en betalingslinje.
 • Bonus udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • Du skal slå betalingslinjerne til for at du kan få gevinst på dem. Lander en vinderkombination på en spillelinje som du ikke har satset på, bliver der ikke udbetalt gevinst.

Om Western Belles’s Hjul

IGT har givet denne video 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Western Belles henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Du kan vinde med 14 symboler på Western Belles inklusive et wild og et scatter symbol. Endvidere findes der en specielt Cowgirl in Red stablet wild.

Kan man vinde en fast Western Belles Jackpot?

Der er ingen fast Western Belles jackpot, men IGT har valgt at give spillet et Cowgirl symbol som udbetaler en gevinst på 500 gange. Det vil sige at du kan vinde op til 2500000kr i kolde kontanter for maks. indsats på 100kr per linje.

Progressive Jackpots på IGT Spil

Du kan ikke vinde en progressiv Western Belles jackpot. Det kan dog være at, dette IGT spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er Spilleautomater og Spillemaskiner det samme?

Hos LeoVegas finder du blandt andet spillemaskinen Western Belles. Den har mange fine detaljer og flot grafik. IGT er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Western Belles. På Western Belles vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Er Western Belles det man kalder en 3D Spillemaskine?

Western Belles er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Er LeoVegas download nødvendigt?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Western Belles direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille Western Belles for rigtige penge.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Western Belles og andre IGT spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Western Belles, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Western Belles’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Lær hvordan du bruger knapperne på Western Belles:

Start Knappen

For at starte Western Belles eller ethvert andet spil på LeoVegas, skal du trykke på en knap. Som på mange andre IGT spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 2500000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Western Belles er:

 • Kontrol til at justere lydniveauet på Western Belles
 • Mønt
 • Info ikon som viser dig Western Belles’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins afgjort, så brug Turbo funktionen.

Du kan ikke få lov at se de 5 hjul løbe afsted i turbo tempo, men det har overhovedet ingen indflydelse på de store gevinster.

Information Fanen

For mere information om Western Belles’s spilleregler og gevinstoversigt, kan du klikke på Info knappen. Her kan du læse om hvordan du spiller denne IGT video og dermed få den bedste spilleoplevelse på Western Belles hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Western Belles har du intet valg. Der er ingen autospil funktion, derfor bliver du nødt til at trykke påSpin når du vil starte spillet.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 10000kr, bør du vide hvad LeoVegas’s minimum indsats er på Western Belles.

Dette særlige Pin-up Retro spil har ikke en Sats En knap, men du kan selv indstille den til 0.2kr.

Hvis er forsigtig med din indsats, kan du på Western Belles satse helt ned til 0.4 mønter på de 1 spillelinjer – hvilket kun er 0.2kr per spin.

Du kan vælge mindre end de 40 linjer, hvilket også vil mindske din indsats. Det laveste antal linjer du kan satse på er 1, men gør du det vil det også betyde at du har lavere chance for at vinde Western Belles’s jackpot eller udløse en bonus runde.

Maks. Indsats

Da IGT ikke har valgt at give Western Belles en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til 200 mønter per spin når alle 40 linje er aktive. Kontant, er det 20000kr når du vælger maks. indsats på kr100.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 92.85% til 96.33%.

Særlige Funktioner på Western Belles

At spille dette generøst udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Bonus og Lipstick Mark, som booster din casino saldo.

Scatter

Western Belles’s scatter symbol hedder Bonus. Det udløser gevinst på 2 gange din indsats. Scatter symbolet på Western Belles udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

På billedet ses scatter symbolet:

spil Western Belles gratis

Wild

Hold øje med Wild symbolet Lipstick Mark , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Lipstick Mark symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Western Belles.

vind rigtige penge på Western Belles

Ovenfor ses et billede af Lipstick Mark wild symbol.

Ekspanderende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Pin-up Retro spil ikke. Men der er så mange andre features på Western Belles så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

En anden god detalje ved Western Belles, er de stablede wild symboler. Cowgirl in Red udbetaler gange din linjeindsats, når de stabler sig på de 5 hjul.

Overlay Wild

Western Belles spillere kan kun ønske, at IGT ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette video spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 14 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Western Belles’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Cowgirl symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 500 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Hat and Cowgirl Boot symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 250. Får du fyldt en gevinstlinje med Ace and King symboler, vil du få udbetalt 125 gange din indsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Queen, Jack, 10 and 9. Men selv en gevinst på 100 gange din indsats, er da værd at få med.

Western Belles online gratis Spil Western Belles nu 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Western Belles, har du et par valgmuligheder:

 • Indstilling af aktive gevinstlinjer
 • Valg af møntværdi
 • Den kontante værdi af din indsats

En af Western Belles’s fordele er at, IGT har givet spilleren mulighed for at vælge mellem 1 til 40 gevinstlinjer.

Møntværdien på Western Belles

Når du får gevinst hos LeoVegas, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

En god måde at holde styr på din indsats, er ved at bestemme møntværdien. Du kan sætte den til 0.4kr eller helt op på maks. som er 100kr. Det er let at gøre, brug bare yes indstillingen. Dette spil har 40 linjer, hvilket betyder at hvis du sætter møntværdien til 100kr, vil din totale indsats være 20000kr.

Multiplikator Funktion på Western Belles

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Western Belles. Der findes ingen ekstra multiplikator funktion på Western Belles, men du kan udløse bonusspillet Wild Reel.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Western Belles?

Info om Western Belles’s Bonus Runde

Spil Western Belles ved LeoVegas 

Dobbelt eller Intet i Western Belles’s Runde

Desværre, er der ingen gamble feature på Western Belles. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette IGT spil.

Findes der Free Spins på Western Belles?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Western Belles. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Glæd dig til at få de 5 gratis spins på Western Belles, som udløser flere gevinster uden du betaler for det.

Det kan lyde som et nærigt antal, især da mange andre IGT spillemaskiner tilbyder flere free spins.Desuden, kan du få 50 spins på Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild for at tilmelde dig. Fordelen ved LeoVegas free spins er at de udbetaler temmelig godt:

Grafik & Design

Foruden Western Belles’s flotte grafik, der virkelig understøtter Wild West-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge møntværdi
 • Indstille antal mønter
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Se mere om Western Belles under Info

Spil Western Belles Online for Penge

Western Belles’s fængende grafik og bonus features, giver en lyst til at spille for rigtige penge. Det betyder samtidig at man har en chance for at vinde op til mønter per spin – så spil Western Belles online for rigtige penge og udbetal de kontante gevinster.

Således kan du spille Western Belles online for rigtig indsats:

Spil Western Belles online med en spilkonto hos LeoVegas. Det tager kun 5 minutter. Sådan her opretter du en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Western Belles med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Er du heldig at vinde på Western Belles, bliver pengene tilføjet din LeoVegas konto med det samme. Derefter kan de udbetales med Skrill. Du kan også kontakte LeoVegas support hvis du har spørgsmål vedrørende udbetalingsgrænser.

Hvis du tager imod velkomsttilbudet på en 125% LeoVegas bonus, er der et gennemspilningskrav på 35 der skal opfyldes før du kan udbetale din Western Belles gevinst. Tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvis du vil have flere oplysninger om udbetalingskrav. Western Belles’s Info kan ikke hjælpe dig med dette.

Kan jeg prøve Western Belles gratis?

Vil du spille IGT spilleautomater gratis? Spil Western Belles online i LeoVegas gratis prøveversion – også på mobil.

Spil Western Belles online med gratis kredit leveret af LeoVegas, og når du er til den rigtige oplevelse, skal du bare vælge at skifte til rigtige penge. LeoVegas beder dig kun indbetale 50kr, som kan holde dig kørende et stykke tid hvis du spiller Western Belles med minimums indsats på 0.2kr. Derudover, kan du få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling, uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Spil Western Belles gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Western Belles. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Kan man spille Western Belles mobil spilleautomat hos LeoVegas?

Det kan du tro. LeoVegas har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Western Belles app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Vil du spille LeoVegas på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader LeoVegas app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Du finder mange IGT spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille IGT spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Western Belles Mobil Bonus

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men LeoVegas tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil Wild West-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med IGT spil, så hvis der er behov for forbedring på LeoVegas, er det her.

Maks. Gevinst på Western Belles

Når det kommer til gevinsterne på Western Belles, kan du få et overblik over hvor meget Western Belles’s 14 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Cowgirl symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 500. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på 100kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Western Belles strategi?

Din chance for at få gevinst kan ikke forbedres via en Western Belles strategi. I stedet kan dette moderne spil’s udbetalingsprocent samt størrelsen af LeoVegas’s house edge give dig en idé om hvor gode gevinstchancer der er. Udbetalingsprocenten på Western Belles viser hvor meget der bliver udbetalt i gevinster over en periode, hvor house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

Western Belles har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.33%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Med hensyn til Western Belles’s volatilitet, udbetaler den generøst, men ikke så ofte. Med en udbetalingsprocent på 96.33%, betyder det at dine vinder odds på de 40 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Western Belles spins.

Kort om IGT:

 • Stifter: William Redd
 • Hjemmeside: www.IGT.com
 • Forretnings Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Adresse: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
 • Grundlagt: 1974
Spil Western Belles ved LeoVegas